Destinationer

Det fina med att åka på en evenemangsresa är ju att det som bekant finns så väldigt många olika destinationer att åka till! Oavsett vad målet med resan är; att få uppleva en match på en passionerad fotbollsarena i Barcelona, en glädjefylld Oktoberfest i München, Formel 1-loppet i utkanten av Milano, tempofylld NHL-hockey i New York eller att få spela golf på fantastiska banor i närheten av London. Möjligheterna till aktiviteter, evenemang och livesport är oändliga, lika som valet av destinationer!

Bra att veta om din drömdestination!

Nedan finns det mer beskrivet under varje destination om dess historia, sevärdheter, tips på transporter, nöjen och dess matkultur. Allt detta för att ni ska få inspiration inför att välja en destination att boka er nästa resa till men även en bra information för er att ha med er när ni redan är på väg på till just er evenemangsresa.

Go Sport Travel hjälper er, helt efter era önskemål, att boka upp resan som tar er till drömdestinationen!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.