Destinationer

Det fina med att åka på en fotbollsresa är ju att det som bekant finns så väldigt många olika destinationer att åka till.
En fotbollsresa till England är något av fotbollsresornas fotbollsresa, framför allt för oss svenskar som ju sedan länge har den engelska fotbollen i våra hjärtan. Med lag som Arsenal, Chelsea, Manchester United, Liverpool och icke att förglömma förra årets sensation Leicester räknas Premier League som kanske den bästa fotbollsligan i världen.
En fotbollsresa till Tyskland för att se en match i Bundesliga är förstås också något som kan rekommenderas varmt, framför allt då många av matcherna är fullsatta, vilket innebär hög stämning på läktarna.
Andra länder som är värt att göra en fotbollsresa till är givetvis Spanien och Italien. La Liga är kanske den liga i världen med de allra största profilerna som till exempel vår svenska stjärna Isak, Gareth Baleoch Lionel Messi för att nämna några, och Serie A med profiler som Cristiano Ronaldo drar mer och mer intresse för varje säsong
Även om Zlatan numera återfinns i Italien är förstås fortfarande Frankrike ett alldeles utmärkt land för en fotbollsresa.
På listan över länder att göra fotbollsresor till finns förstås även Italien. Med klassiska lag som Milan, Inter, Juventus, Napoli och Roma håller Serie A fortfarande hög klass.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent