Glasgow

Den största staden i Skottland är Glasgow, denna stad är lätt att nå både via flyg och tåg. Centralt beläget i Skottland så välkomnar denna stad över tre miljoner turister från hela världen per år. Shopping, kultur, sportevenemang, mat, dryck och en härlig atmosfär är vad denna stad har att erbjuda!

Sport att uppleva live!

Här finns det sport så det räcker och blir över, vi på GO Sport Travel erbjuder helhetslösningar till denna härliga stad! Vad sägs om att få se Celtic–Rangers på mäktiga Celtic Park där ”You never walk alone” verkligen stämmer! Den höga ljudvolymen tillsammans med den högklassiga fotbollen utgör något man bara vill uppleva!

Rivaliteten mellan dessa klubbar är något utöver det vanliga, en gång i tiden var Henrik Larsson kung över Glasgow, här är han älskad av alla Celtic supportrar och har blivit en grundfigur för klubben! Vi levererar officiella fotbollsbiljetter direkt från klubben, där ni kan känna er trygga, vi följer med er hela vägen från första kontakten tills att ni kommer hem igen!

Att göra i Glasgow

Scottish Football Museum är en av de största turistattraktionerna i Glasgow, ett perfekt utflyktsmål för er alla, barn som vuxna, fotbollsfantasten är den som kommer att driva på detta. 2500 objekt finns inne i detta museum, där inne kan man få en rundtur där man möter Skottlands fotbollslegender i Hall of fame!

Det är inte ofta man går en rundvandring på en kyrkogård för nöjesskull. Har ni tid och möjlighet så ska ni absolut ta er till kyrkogården Necropolis. Redan vid den första anblicken kommer ni att förstå varför det är värt att ta sig hit. Kyrkogården ligger mitt i staden på en kulle där man har en fantastisk utsikt över staden, det är ett mästerverk av gotiskarkitekttur.

Besök gärna Kelvingrove Art Gallery Museum. Här finns något för alla, det är ett familjevänligt museum med saker att se överallt. Ett flygplan som hänger ner från taket kommer barnen tycka är häftigt medans man själv vandrar runt och förundras av all konst! 

Glasgow Cathedral är ryggraden för Glasgow, här är födelseplatsen för själva staden. Gå en gratis rundvandring på denna katedral och lär dig mer om Glasgows historia.

Vandra längs med The Style Mile, denna gata tar dig till den största shoppinggatan i Glasgow. Gå runt de vackra byggnaderna och njut av allt från märkesaffärer, vintagebutiker samt gallerior.

Mat och dryck i Glasgow

West end i Glasgow är stadens bohemiska distrikt, här inne finner ni caféer. Tesalonger, butiker, restauranger i området vid Kelvingrove Park. Här finns ett stortutbud där det bara är att välja och vraka, alltid folk i rörelse samt alltid god mat!

En pubrunda är ett måste när ni besöker denna härliga stad!
Ge er ut och våga gå in på diverse olika pubar, njut och var där i nuet i deras härliga atmosfär, lägg mobilerna åt sidan och njut!


FlygHotellBiljett
fr 18495 SEK
HotellBiljett
fr 12995 SEK
Biljett
fr 6995 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.