GDPR Policy

INTEGRITETSPOLICY GÄLLANDE GO SPORT TRAVEL AB

GO Sport Travel AB värnar om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi respekterar och skyddar därför dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.

PERSONUPPGIFTSANSVARIG

GO Sport Travel AB ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Personuppgiftsansvarig är GO Sport Travel AB AB, org. nr 556611-5738, Lasarettsgatan 12, 891 33 Örnsköldsvik, Sverige.

Om du lämnar uppgifter till butiker anslutna till GO Sport Travel AB ansvarar de för dina personuppgifter.

VARFÖR ANVÄNDER VI DINA PERSONUPPGIFTER?

GO Sport Travel AB samlar in och behandlar personuppgifter om dig för att du ska kunna genomföra köp, prenumerera på vårt nyhetsbrev, få dina reseupplevlerser och evenemang levererade till dig samt kontakta oss för service och information.

Syftet med behandlingen av dina personuppgifter är att:

• Fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund, såsom genomförande av köp, leverans av tjänst och fakturering

• Möjliggöra kundservice

• Ge dig relevant information och anpassade erbjudanden via e-post, sms samt på GO Sport Travel AB.se

• Bidra till underlag för analyser, undersökningar, statistik och affärsutveckling

• Följa tillämplig lagstiftning, till exempel bokföringslagen

Dessutom behandlar GO Sport Travel AB personuppgifter om medlemmar i kundklubben med syfte att:

• Förenkla och genomföra kundupplevelsen med förifyllda uppgifter

• Möjliggöra kommunikation och relevanta erbjudanden, marknadsföring och inbjudningar via telefon, e-post och sms

• Tillhandahålla relevanta erbjudanden

VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR VI OM DIG?

GO Sport Travel AB samlar in och behandlar följande personuppgifter om dig som kund:

• Namn

• Telefonnummer

• E-postadress

• Betalningsuppgifter

• Personnummer. Då du väljer att betala med faktura får du även ange ditt personnummer.

• Kontokortsnummer. Inga kortuppgifter lagras hos GO Sport Travel AB utan sparas av våra samarbetspartner Dibs.

• IP-adress och information om din användning av GO Sport Travel AB.se

COOKIES

GO Sport Travel AB.se använder så kallade cookies för främst tre ändamål: webbanalys, annonsering och för att förbättra din kundupplevelse.

I beställningsformuläret används cookies så att dina uppgifter tillfälligt sparas om du har fyllt i dem på en sida och sedan backar tillbaka. På så sätt slipper du fylla i dina uppgifter igen. Denna typ av cookie sparas inte på din dator utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Om du inte accepterar användning av cookies på GO Sport Travel AB.se kan du ändra dina inställningar i webbläsaren (vi hänvisar till din webbläsares användarmanual). Tänk på att vissa funktioner inte fungerar som de ska om du inte tillåter cookies.

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA UPPGIFTER?

Vi sparar dina personuppgifter så länge som det finns behov för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för. De sparas även under den tid som krävs enligt tillämplig lag, till exempel bokföringslagen.

Om du inte längre vill ha direktmarknadsföring (Nyhetsbrev) från GO Sport Travel AB kan du avregistrera dig från utskick.

VILKA HAR TILLGÅNG TILL DINA PERSONUPPGIFTER?

På GO Sport Travel AB hanterar vi dina personuppgifter enligt särskilda säkerhetsåtgärder för att skydda dem. Vi hanterar endast den information som behövs och endast de personer som behöver dem behandlar dem.

GO Sport Travel AB kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part, såsom evenemangsarrangörer, flygbolag, hotell, hotellagenter och andra samarbetspartners som efterfrågar uppgifter för att kunna fullgöra sitt åtagande gentemot ditt köp.

GO Sport Travel AB säljer aldrig dina personuppgifter vidare.

DINA RÄTTIGHETER

RÄTTELSE AV DINA PERSONUPPGIFTER

Om de personuppgifter som finns registrerade om dig är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att begära att de rättas, raderas eller kompletteras. GO Sport Travel AB kommer att tillmötesgå din begäran i den utsträckning det överensstämmer med tillämplig lag, men vill göra dig medveten om att det finnas lagkrav som gör att vi inte alltid omgående kan radera dina personuppgifter i och med till exempel bokförings- och skattelagstiftning.

DIREKTMARKNADSFÖRING OCH PROFILERING

GO Sport Travel AB kan behandla dina personuppgifter genom profilering. Information om hur du använder vår webb, om vilka varor, tjänster och erbjudanden du varit intresserad av, integration med våra nyhetsbrev och vilka event du anmält dig till, uppgifter om dina köp och information om ditt kontoinnehav används då för att ge dig relevant kommunikation och relevanta erbjudanden.

ÄNDRING AV INTEGRITETSPOLICY

GO Sport Travel AB förbehåller sig rätten att ändra integritetspolicyn. Innan en ändring träder i kraft informeras du på GO Sport Travel AB.se och/eller via e-post.

KONTAKTINFORMATION

Du är välkommen att kontakta oss på e-post: info@gosporttravel.com eller telefon +46-(0)660-21 10 90 om du har frågor om vår integritetspolicy och behandlingen av dina personuppgifter.

Varför boka en paketresa jämfört med enbart evenemangsbiljetter?

Det finns flera skäl till att boka en komplett paketresa med en arrangör, och vi pekar här på ett urval av de fördelar som ger dig som kund trygghet innan, under och efter din resa.

  • Lagstadgad resegaranti ställd för din trygghet
  • Skydd av paketreselagen
  • Skyddad mot valutarisker
  • Försäkra 100% av din resa
  • Personlig kontakt från bokning till hemkomst
  • Stor expertis om resmålen
  • Tidsbesparing vid planering

Läs mer här!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent


Fulham FC Officiell Agent


AC Milan Officiell Agent