GDPR Policy

INTEGRITETSPOLICY GÄLLANDE GO SPORT TRAVEL AB

GO Sport Travel AB värnar om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi respekterar och skyddar därför dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.

PERSONUPPGIFTSANSVARIG

GO Sport Travel AB ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Personuppgiftsansvarig är GO Sport Travel AB AB, org. nr 556611-5738, Lasarettsgatan 12, 891 33 Örnsköldsvik, Sverige.

Om du lämnar uppgifter till butiker anslutna till GO Sport Travel AB ansvarar de för dina personuppgifter.

VARFÖR ANVÄNDER VI DINA PERSONUPPGIFTER?

GO Sport Travel AB samlar in och behandlar personuppgifter om dig för att du ska kunna genomföra köp, prenumerera på vårt nyhetsbrev, få dina reseupplevlerser och evenemang levererade till dig samt kontakta oss för service och information.

Syftet med behandlingen av dina personuppgifter är att:

• Fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund, såsom genomförande av köp, leverans av tjänst och fakturering

• Möjliggöra kundservice

• Ge dig relevant information och anpassade erbjudanden via e-post, sms samt på GO Sport Travel AB.se

• Bidra till underlag för analyser, undersökningar, statistik och affärsutveckling

• Följa tillämplig lagstiftning, till exempel bokföringslagen

Dessutom behandlar GO Sport Travel AB personuppgifter om medlemmar i kundklubben med syfte att:

• Förenkla och genomföra kundupplevelsen med förifyllda uppgifter

• Möjliggöra kommunikation och relevanta erbjudanden, marknadsföring och inbjudningar via telefon, e-post och sms

• Tillhandahålla relevanta erbjudanden

VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR VI OM DIG?

GO Sport Travel AB samlar in och behandlar följande personuppgifter om dig som kund:

• Namn

• Telefonnummer

• E-postadress

• Betalningsuppgifter

• Personnummer. Då du väljer att betala med faktura får du även ange ditt personnummer.

• Kontokortsnummer. Inga kortuppgifter lagras hos GO Sport Travel AB utan sparas av våra samarbetspartner Dibs.

• IP-adress och information om din användning av GO Sport Travel AB.se

COOKIES

GO Sport Travel AB.se använder så kallade cookies för främst tre ändamål: webbanalys, annonsering och för att förbättra din kundupplevelse.

I beställningsformuläret används cookies så att dina uppgifter tillfälligt sparas om du har fyllt i dem på en sida och sedan backar tillbaka. På så sätt slipper du fylla i dina uppgifter igen. Denna typ av cookie sparas inte på din dator utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Om du inte accepterar användning av cookies på GO Sport Travel AB.se kan du ändra dina inställningar i webbläsaren (vi hänvisar till din webbläsares användarmanual). Tänk på att vissa funktioner inte fungerar som de ska om du inte tillåter cookies.

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA UPPGIFTER?

Vi sparar dina personuppgifter så länge som det finns behov för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för. De sparas även under den tid som krävs enligt tillämplig lag, till exempel bokföringslagen.

Om du inte längre vill ha direktmarknadsföring (Nyhetsbrev) från GO Sport Travel AB kan du avregistrera dig från utskick.

VILKA HAR TILLGÅNG TILL DINA PERSONUPPGIFTER?

På GO Sport Travel AB hanterar vi dina personuppgifter enligt särskilda säkerhetsåtgärder för att skydda dem. Vi hanterar endast den information som behövs och endast de personer som behöver dem behandlar dem.

GO Sport Travel AB kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part, såsom evenemangsarrangörer, flygbolag, hotell, hotellagenter och andra samarbetspartners som efterfrågar uppgifter för att kunna fullgöra sitt åtagande gentemot ditt köp.

GO Sport Travel AB säljer aldrig dina personuppgifter vidare.

DINA RÄTTIGHETER

RÄTTELSE AV DINA PERSONUPPGIFTER

Om de personuppgifter som finns registrerade om dig är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att begära att de rättas, raderas eller kompletteras. GO Sport Travel AB kommer att tillmötesgå din begäran i den utsträckning det överensstämmer med tillämplig lag, men vill göra dig medveten om att det finnas lagkrav som gör att vi inte alltid omgående kan radera dina personuppgifter i och med till exempel bokförings- och skattelagstiftning.

DIREKTMARKNADSFÖRING OCH PROFILERING

GO Sport Travel AB kan behandla dina personuppgifter genom profilering. Information om hur du använder vår webb, om vilka varor, tjänster och erbjudanden du varit intresserad av, integration med våra nyhetsbrev och vilka event du anmält dig till, uppgifter om dina köp och information om ditt kontoinnehav används då för att ge dig relevant kommunikation och relevanta erbjudanden.

ÄNDRING AV INTEGRITETSPOLICY

GO Sport Travel AB förbehåller sig rätten att ändra integritetspolicyn. Innan en ändring träder i kraft informeras du på GO Sport Travel AB.se och/eller via e-post.

KONTAKTINFORMATION

Du är välkommen att kontakta oss på e-post: info@gosporttravel.com eller telefon +46-(0)660-21 10 90 om du har frågor om vår integritetspolicy och behandlingen av dina personuppgifter.

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2020-10-31.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under september 2020 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.