Hjälp vid evenemangsflytt?

Servicen i korthet

 • Låg kostnad - Endast 6% av ordervärdet
 • Extra trygghet att se just ditt valda evenemang/match
 • Kan beställas inom 48 timmar efter bekräftad beställning är gjord
 • Upp till 2000 SEK per person att nyttja för ombokning eller bokning av nytt event*

* Kan nyttjas till bokning av ny evenemangsbiljett inom bokade flygtider, eller för hotell- och/eller flygombokningar som ursprungligen bokats genom GO Sport Travel AB. Servicen gäller ej då orsaken till evenemangs-/matchflygg är pandemi eller epedimi.


Hur fungerar det?

Om du bokat enbart evenemangsbiljett med GO Sport Travel & GO Music Travel
 • Upp till 2000 SEK / person att nyttja för nytt evenemang/match (maximalt det ursprungliga köpets belopp om det understiger 2000 SEK / person).
 • Din ursprungliga evenemangsbiljett blir inaktiverad och återgår till GO Sport Travel AB´s ägo.
 • Servicen gäller enbart vid uppvisande av flygbekräftelse*
*Flygbokning måste vara bokad senast 24 timmar innan evenemangsflytt blivit officiellt meddelad.
Om du bokat Hotellpaket med GO Sport Travel & GO Music Travel
 • Upp till 2000 SEK / person (maximalt det ursprungliga köpets belopp om det understiger 2000 SEK / person) att nyttja för att boka om hotell, boka extra natt på hotell eller boka nytt evenemang inom befintliga resplan.
 • Din ursprungliga evenemangsbiljett blir inaktiverad om nytt evenemang bokas,och återgår till GO Sport Travel AB´s ägo.
 • Servicen gäller enbart vid uppvisande av flygbekräftelse*

*Flygbokning måste vara bekräftad senast 24 timmar innan evenemangsflytt blivit officiellt meddelad.


Om du bokat komplettpaket inkl. flyg med GO Sport Travel & GO Music Travel
 • Upp till 2000 SEK / person (maximalt det ursprungliga köpets belopp om det understiger 2000 SEK / person)att nyttja för att boka om hotell, boka extra natt på hotell, boka om befintlig flygbiljett eller boka nytt evenemang inom befintliga resplan.
 • Din ursprungliga evenemangsbiljett blir inaktiverad, om nytt evenemang bokas, och återgår till GO Sport Travel AB´s ägo.

 

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

 • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
 • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.