Amsterdam

Amsterdam, det perfekta storstads getaway under en weekend. Det finns oändligt med saker att uppleva i Amsterdam, det bästa med Amsterdam är att all är centrerat. Bästa sättet att ta sig fram är antingen via båtarna i kanalerna eller promenader då allt ligger nära till hands. Nederländernas huvudstad kommer inte att göra er besvikna!

Se och uppleva i staden

Här nedan följer några tips från våra resenärer som ni inte får missa under er vistelse i Amsterdam.

Rijksmuseum är ett måste för de som älskar konst men även för de som inte gör det.
Är man i Amsterdam så är det något man absolut inte får missa!  Vidare inom kulturen så är Van Gogh museet värd ett besök för den konstintresserade. Här finns den största samlingen utav Vincent Van Gogh målningar!

Är man intresserad av historia samt Annes fantastiska berättelse om hur de undkom nazisterna under två hela år i detta gömställe så är det hit man ska ta sig! Man kan än idag känna atmosfären från tiden då familjen bodde här.

Att gå runt i de smala och trendiga gatorna i området Joordan är något man verkligen inte vill missa. Längs dessa gator finner ni härliga pubar, trendiga restauranger, indiebutiker samt härliga caféer. Här finner du även marknader där man kan hitta lite av varje, väl värt din tid.

Allt ni hört om Red Light District är förmodligen sant. Dagtid är detta mytomspunna område där väl värt ett besök, här lämnas inte åt fantasin och man blir tagen av den intensitet denna stadsdel har att erbjuda, för den mer våghalsiga resenären är detta värt ett besök!

Nattlivet och matkulturen

Staden som aldrig sover är väl helt rätt ord att använda sig utav här. Med dess stora utbud av nattlivet så kommer ni inte att ha tråkigt. Allt från vanligt pubhängande till att röra på höfterna i takt med den höga musiken är något som inte gör någon besviken.

Gällande matkulturen så finns här något för alla, både i den högre prisklassen men även i den lägre. Svårt att enbart rekommendera några pärlor, vårt bästa tips är att våga testa nytt och ger er ut i det härliga utbudet av mat som finns!

Sport live i Amsterdam!

Ni bör ta chansen att uppleva holländsk fotboll och stadens lag Ajax FC live! Deras hemmaarena är sedan 2017 omdöpt efter den stora klubblegendaren Johan Cruijff.  Vill man se fotboll i världsklass samt vart den berömda tiki-taka har sin bakgrund så är det hit man tar sig. För oss svenskar är det av högt intresse då det var här en av våra största stjärnor formades, det är nämligen ingen mindre än Zlatan Ibrahimovics första klubb i Europa. 

Vi på GO Sport Travel erbjuder i denna härliga stad biljetter till Ajax FC hemmamatcher, det innebär officiella matchbiljetter som kommer direkt från klubben och ni kan därmed vara 100% säkra på att komma in på arenan och få uppleva fotboll live!


Netherlands F1

Amsterdam

FlygHotellBiljett
fr 12495 SEK
HotellBiljett
fr 10795 SEK
Biljett
fr 9295 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.