Amsterdam

Amsterdam, det perfekta storstads getaway under en weekend. Det finns oändligt med saker att uppleva i Amsterdam, det bästa med Amsterdam är att all är centrerat. Bästa sättet att ta sig fram är antingen via båtarna i kanalerna eller promenader då allt ligger nära till hands. Nederländernas huvudstad kommer inte att göra er besvikna!

Se och uppleva i staden

Här nedan följer några tips från våra resenärer som ni inte får missa under er vistelse i Amsterdam.

Rijksmuseum är ett måste för de som älskar konst men även för de som inte gör det.
Är man i Amsterdam så är det något man absolut inte får missa!  Vidare inom kulturen så är Van Gogh museet värd ett besök för den konstintresserade. Här finns den största samlingen utav Vincent Van Gogh målningar!

Är man intresserad av historia samt Annes fantastiska berättelse om hur de undkom nazisterna under två hela år i detta gömställe så är det hit man ska ta sig! Man kan än idag känna atmosfären från tiden då familjen bodde här.

Att gå runt i de smala och trendiga gatorna i området Joordan är något man verkligen inte vill missa. Längs dessa gator finner ni härliga pubar, trendiga restauranger, indiebutiker samt härliga caféer. Här finner du även marknader där man kan hitta lite av varje, väl värt din tid.

Allt ni hört om Red Light District är förmodligen sant. Dagtid är detta mytomspunna område där väl värt ett besök, här lämnas inte åt fantasin och man blir tagen av den intensitet denna stadsdel har att erbjuda, för den mer våghalsiga resenären är detta värt ett besök!

Nattlivet och matkulturen

Staden som aldrig sover är väl helt rätt ord att använda sig utav här. Med dess stora utbud av nattlivet så kommer ni inte att ha tråkigt. Allt från vanligt pubhängande till att röra på höfterna i takt med den höga musiken är något som inte gör någon besviken.

Gällande matkulturen så finns här något för alla, både i den högre prisklassen men även i den lägre. Svårt att enbart rekommendera några pärlor, vårt bästa tips är att våga testa nytt och ger er ut i det härliga utbudet av mat som finns!

Sport live i Amsterdam!

Ni bör ta chansen att uppleva holländsk fotboll och stadens lag Ajax FC live! Deras hemmaarena är sedan 2017 omdöpt efter den stora klubblegendaren Johan Cruijff.  Vill man se fotboll i världsklass samt vart den berömda tiki-taka har sin bakgrund så är det hit man tar sig. För oss svenskar är det av högt intresse då det var här en av våra största stjärnor formades, det är nämligen ingen mindre än Zlatan Ibrahimovics första klubb i Europa. 

Vi på GO Sport Travel erbjuder i denna härliga stad biljetter till Ajax FC hemmamatcher, det innebär officiella matchbiljetter som kommer direkt från klubben och ni kan därmed vara 100% säkra på att komma in på arenan och få uppleva fotboll live!


Netherlands F1

Amsterdam

FlygHotellBiljett
fr 9495 SEK
HotellBiljett
fr 7995 SEK
Biljett
fr 6595 SEK
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.