Rugbyresor och biljetter

Sporten är en massiv succée världden över och spelas aktivt av miljontals människor. Med det kommer även det oerhörda intresset att uppleva världens aboslut största Rugbymatcher live. På arenor som Aviva Stadium, Twickenham Stadium och Millenium Stadium på brittiska öarna samlas tusentals besökare varje år för att följa exempelvis Six Nations Championship.
Rugby har en väldigt stark ställning inom England, Irland, Skottland och Wales där tiden nästan står still när landslagen möts.

Hur bokar jag min rugbyresa?

Genom GO Sport Travels nätverk garanteras du en säker och trygg upplevelse, redan från första kontakt. Vi ser till att dina önskemål uppfylls, och det enda du behöver göra är att antingen ringa / skicka ett e-mail eller skicka igenom din bokning via vår bokningsmotor. Klicka på den rugbymatch du vill uppleva, och följ bokningsflödet där du själv väljer biljettkategori, hotell och avreseort!

Om Rugby

Att uppleva Rugby live på plats liknar inte något annat i idrottsväg. För den oinvigde uppfattas sporten som två lag med väldigt stora människor, som brottar sig fram på en fotbollsplan till synes utan särskillt anmärkningsvärt regelverk. Sanningen är att spelarna är kanske de mest vältränade idrottsmännen av dem alla, regelverket är detaljerat och det strategiska spelet är avgjörande för att stå som segrare.
Vi garanterar alla, oavsett idrottsintresse, att någon gång uppleva Rugby live. En fantastiskt trevlig sport att uppleva som åskådare, där supportrar från bägge lägen blandas på läktaren...utan att det uppstår vrål. Alla uppträder civiliserat och respektfullt, oavsett vilket lag ens sympatier ligger hos. 
Rugby ska definietivt upp på var och ens bucket list!

 

Rugbyboll uppställd för sparkHistoria

Uppkomsten av Rugby sägs a skett på Rugby School i Warwickshire 1823, under en fotbollsmatch då William Webb Ellis sägs ha plockat upp bollen och sprungit med den. Med det togs de första löpstegen för nutidens Rugby!
Rugby sägs även vara den första sporten som betalade deltagare för att ta ledigt från sina arbeten för att spela Rugby, alltså första idrotten som närmade sig professionella spelare. Däremot var vägen lång till att öppna upp för heltids proffs. Först 1995 släpptes det på regelverket och de första professionella spelarna i Rugby sågs!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO