London

I Europas största metropol London går ingen uttråkad, här finns saker att se och göra för alla! Många väljer därför att förlägga sin fotbollsresa till Englands huvudstad för att kombinera fotboll med andra nöjen. Fördelen med London är att du som besökare har möjligheten att uppleva den traditionella Brittiska kulturen med internationell prägel.

I flera områden finns det gamla byggnader kvar som står hand i hand med helt nya skrytbyggnader. Mängder av museum, teatrar och shoppingdistrikt gör det i stort sett omöjligt att ha tråkigt, även för den mest oerfarna resenären.

En resa till London kommer inte att göra dig besviken! Även om resultatet i fotbollsmatchen kanske inte gick vägen.

Sevärdheter

En promenad längst floden Themsen ger dig ena överraskningen efter den andra. Starta gärna promenaden vid underground stationen ”Pimlico” och rör dig i riktning mot city. På vägen kommer du att se byggnader som MI5, Big Ben, London Eye, London Bridge samt mycket mer.

För den som intresserar sig av krigshistoria så finns Imperial War Museum placerat vid Lambeth North. Vill du istället shoppa loss så är Oxford Street ett bra alternativ.

Skulle du bli törstig på vägen så kommer du garanterat gå förbi någon av London cirka 6000-7000 pubar.

Sport och fotboll

Fotboll räknas som en av landets nationalsporter och inte helt oväntat finner vi en hel drös av Londonlag i de högsta serierna Premier League och Championship. Arsenal, Tottenham, Chelsea, West Ham, Crystal Palace, Fulham och Watford är bara några av lagen vi erbjuder fotbollsbiljetter till. Vill du se en landskamp istället så ligger nationalarenan Wembley fint beläget i London. De flesta klubbarna erbjuder även guidade rundturer utanför matchdagar vilket är en intressent upplevelse för den fotbollstokige.

Om du mot all förmodan lyckas pricka in en spelfri period när du är där så finns det garanterat något annat kul evenemang så som dart, rugby eller varför inte cricket?

Musik

London förknippas ofta med musikaler. I området West End finns mängder av teatrar som dagligen kör föreställningar. Allt från klassiska ”Phantom of the Opera” till Max Martins dundersuccé ”& Juliet” ger dig alla möjligheter att uppleva en häftig musik och scenföreställning. Dessutom så spelas det mängder av olika konserter runt om i London årligen. De absolut största spelningarna äger rum på Wembley och är garanterat ett minne för livet.

Så tar du dig hit

Mängder av avgångar från Köpenhamn, London, Oslo och Göteborg sker dagligen. Även mindre orter som trafikeras av lågprisbolag brukar erbjuda ett par avgångar dagligen. De tre större flygplatserna Heathrow, Stansted och Gatwick erbjuder enkla och smidiga transportsätt in till citykärnan med hjälp av snabbtåg. Från huvudflygplatsen Heathrow kan du till och med sätta dig på tunnelbanan för ett billigt pris. Det finns även goda möjligheter till Taxi eller Buss.

Bra att veta

Tunnelbanan eller ”Underground”, som det kallas, är det absolut smidigaste och snabbaste sättet att ta sig runt i London. Med ett Oyster card åker du till rabatterade priser på både tunnelbana och buss. Ladda ditt Oyster card med valfritt belopp och sätt igång att utforska London.

 


FA Cup Final

London

FlygHotellBiljett
fr 19995 SEK
HotellBiljett
fr 16995 SEK
FlygHotellBiljett
fr 9995 SEK
HotellBiljett
fr 7995 SEK
FlygHotellBiljett
fr 6995 SEK
HotellBiljett
fr 4295 SEK
Biljett
fr 2595 SEK
FlygHotellBiljett
fr 7395 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 3795 SEK

AEW Wrestling

London

FlygHotellBiljett
fr 6495 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 2995 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.