Fotbollsresor till London

Världsmetrolopen London med sitt makalösa utbudet av fotboll, pubar, musikaler och konserter gör staden till weekendresenärens absolut favorit i Europa!
Vår absoluta inställning är att London bör upplevas av alla minst en gång per år, och en weekend i London ska innehålla minst en fotbollsmatch, och varför inte även en musikal, ett par besök på puben och ett par besök på någon av de många restaurangerna!
För att göra din londonresa ännu bättre så kan vi självklart krydda din fotbollsresa med förbokade entrébiljetter till London Eye, Madame Tussauds, Afternoon Tea, Churchil War Room eller London Dungeons!

Vår filosofi kring våra fotbollsresor, muskalresor och konsertresor är att vi presenterar ett grundpaket till dig som kund. Allt som oftast innehåller våra fotbollsresor i grunden flygresa, hotellövernattningar och en officiell evenemangsbiljett. Utifrån detta kan du göra dina individuella val, så som extra övernattnignar, specifika flygbolag, uppgraderingar av fotbollsbiljeter, boka till middag på arenan, uppgradera ditt hotell eller boka till kring arrangemang. Det är helt upp till dig vad du vill att just din fotbollsresa ska innehålla!

GO Sport Travels erfarenhet sedan 2001 ger dig som resenär 100% trygghet innan, under och efter din fotbollsresa. Våra officiella avtal med Arsenal FC, Chelsea FC, West Ham United FC, Tottenham Hotspur och Wembley Stadium gör att du kan vara trygg i att du får valuta för pengarna.
Alla fotbollsbiljetter vi erbjuder är 100% auktoriserade från klubbarna, och du som kund kommer bli väl omhändertagen av hemmalagets personal vid ankomst till arenan.


Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent