Fotbollsresor till London

Världsmetrolopen London med sitt makalösa utbudet av fotboll, pubar, musikaler och konserter gör staden till weekendresenärens absolut favorit i Europa!
Vår absoluta inställning är att London bör upplevas av alla minst en gång per år, och en weekend i London ska innehålla minst en fotbollsmatch, och varför inte även en musikal, ett par besök på puben och ett par besök på någon av de många restaurangerna!
För att göra din londonresa ännu bättre så kan vi självklart krydda din fotbollsresa med förbokade entrébiljetter till London Eye, Madame Tussauds, Afternoon Tea, Churchil War Room eller London Dungeons!

Vår filosofi kring våra fotbollsresor, muskalresor och konsertresor är att vi presenterar ett grundpaket till dig som kund. Allt som oftast innehåller våra fotbollsresor i grunden flygresa, hotellövernattningar och en officiell evenemangsbiljett. Utifrån detta kan du göra dina individuella val, så som extra övernattnignar, specifika flygbolag, uppgraderingar av fotbollsbiljeter, boka till middag på arenan, uppgradera ditt hotell eller boka till kring arrangemang. Det är helt upp till dig vad du vill att just din fotbollsresa ska innehålla!

GO Sport Travels erfarenhet sedan 2001 ger dig som resenär 100% trygghet innan, under och efter din fotbollsresa. Våra officiella avtal med Arsenal FC, Chelsea FC, West Ham United FC, Tottenham Hotspur och Wembley Stadium gör att du kan vara trygg i att du får valuta för pengarna.
Alla fotbollsbiljetter vi erbjuder är 100% auktoriserade från klubbarna, och du som kund kommer bli väl omhändertagen av hemmalagets personal vid ankomst till arenan.


FA Cup Final

London

FlygHotellBiljett
fr 10995 SEK
HotellBiljett
fr 9995 SEK
Biljett
fr 7995 SEK
FlygHotellBiljett
fr 5995 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 3995 SEK
FlygHotellBiljett
fr 5995 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 2995 SEK
FlygHotellBiljett
fr 3595 SEK
HotellBiljett
fr 2795 SEK
Biljett
fr 1395 SEK

Stoke Park

London

FlygHotellBiljett
fr 1 SEK
HotellBiljett
fr 1 SEK

The Grove

London

FlygHotellBiljett
fr 1 SEK
HotellBiljett
fr 1 SEK
Väntar du e-post från oss?

Saknar du kommunikation via e-post från oss så ber vi dig kontrollera din skräppost.
Gäller främst hotmail.com och gmail.com.

Varför boka en paketresa jämfört med enbart evenemangsbiljetter?

Det finns flera skäl till att boka en komplett paketresa med en arrangör, och vi pekar här på ett urval av de fördelar som ger dig som kund trygghet innan, under och efter din resa.

  • Lagstadgad resegaranti ställd för din trygghet
  • Skydd av paketreselagen
  • Skyddad mot valutarisker
  • Försäkra 100% av din resa
  • Personlig kontakt från bokning till hemkomst
  • Stor expertis om resmålen
  • Tidsbesparing vid planering

Läs mer här!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent