St Andrews 

Staden ligger vid Skottlands östra kust, beläget mellan Edinburgh och Dundee. St Andrews är mest känd för dess långa sandstränder och framförallt golfbanorna, som räknas till de bästa i världen.

St Andrews ses som golfens hemstad och mecka då golfklubben Royal and Ancient Golf Club of St Andrews grundades 1754 och idag är sportens styrande instans, då de arrangerar flertalet golftävlingar. En av dem är British Open, även kallad kort och enkelt för The Open. Den genomförs vissa år i St Andrews, vanligtvis på the Old Course, en av de sju fantastiska golfbanor som kallas för St Andrews Links.

Att göra och uppleva i St Andrews

Flera historiska avtryck kan man hitta under sitt besök i St Andrews. Ta er strax utanför stadskärnan där de vackra ruinerna efter St. Andrews slott och St Andrews katedral står längs med kusten. Ett tips efter dessa sevärdheter är att ta sig uppför trapporna i St Rule’s tower och där uppe njuta av en fantastisk utsikt över staden och mot Nordsjön!

I St Andrews så har man en närhet till en fantastisk vy över kusten men väster om centrum finner man även St Andrews botaniska trädgård som är en fröjd för ögat och en avkopplande plats att tillbringa lite tid på.

Som tidigare nämnt så är detta golfens mecka och passa då på att besöka det område som kallas St Andrews Links och innehåller sju golfbanor i världsklass, en vacker omgivning och tre vackra klubbhus med fantastisk utsikt. St Andrews Link Clubhouse, Castle Clubhouse och Eden Clubhouse erbjuder alla möjligheten till att inta mat och dryck, oavsett om man har spelat igenom en 18-håls runda eller inte!

Maten och restaurangerna

Mitt i centrum kan man finna restaurangen Forgan’s. De erbjuder en varm och stilig omgivning, skotsk matkultur, ett brett utbud på Skotsk gin och är även kända för ett trevligt brunchupplägg.

Är man intresserad av en lyxrestaurang så ta er då till Rogue som erbjuder allt ifrån fint kött till färsk fisk, kombinerat med ett bra utbud av cocktails. Allt med en fine-dining känsla!

Norr om centrum, bara ett stenkast från St Andrews Links, kan man titta in på Playfair’s Restaurant and Steakhouse. Njut av lokala råvaror och fantastiska smaker!

Besök golfens mecka och ta chansen att uppleva The Open live!

Ta er till St Andrews och passa på att njuta av den mytiska golftävlingen The Open! Vi på Go Sport Travel kan som officiell återförsäljare av biljetter till tävlingen erbjuda er möjligheten att uppleva golf i världsklass live!

Tillsammans med den officiella biljetten kan vi även skräddarsy en helhetslösning för er resa med hotell och flyg, helt efter era önskemål!


Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.