Manchester

Manchester är staden för fotbollsälskare och pop-fans. Man håller på något av lagen Manchester United eller Manchester City som spelar i den Engelska högsta ligan Premier Leauge. Även band som New Order, Oasis, The Smiths tog sina första ackord i staden. Manchester är Englands tredje största stad. 

Till Manchester kan man ta sig med flyg via de skandivaiska länderna och då flyger man direkt till Manchester Airport som ligger 16km utanför staden. Från flygplatsen går det tåg och bussar regelbundet. Från London som är Englands största stad går det att ta tåg och därifrån tar det cirka 2 timmar. 

Sevärdheter i Manchester

Museum of Science and Industry är ett av de bästa museerna. Många vävstolar, ångmaskiner, världens äldsta järnvägsstation med mera. Museet är en gammal textilfabrik från 1700 talet. 

Manchester United Museum & tour är stället för alla fotbollsälskare och kanske först och främst Manchester United supportar. Ta en rundtur runt omkring arenan för att se hur den svenska backstjärnan Victor Lindelöf-Nilsson har det på dagarna. Gå sedan in i det berömda museet för att se klubbens titlar och ta del av Manchester Uniteds långa historia.

Englands största shoppingcenter heter Trafford Centre och finns i Manchester. Här finns det mesta som man kan önska och centret har 280 affärer. Blir man less på att gå på affärer kan man också gå på bio eller välja någon av de 60 restauranger som finns. 

Besök National Football Museum! Här finns det fotbollshistoria i sex olika våningar och förutom historia så finns det massor av aktiviteter som straffläggningar, tester, spel och mycket mer. En sevärdhet i Manchester eftersom staden är känd för sina fotbollslag Manchester United och Manchester City. 

Se fotboll live!

Manchester City spelar sina hemmamatcher på Ethiad Stadium som tar in omkring 55 000 åskadare på sina läktare. Klubben har de senaste åren etablerat sig som en av de främsta klubbarna i Europa och är alltid med i racet om titeln i Premier League och även i Champions League. Ett besök på arenan rekommenderas för att se hur världsstjärnor som Raheem Sterling, Sergio Aguero med fler har det.

Manchester United spelar sina hemmamatcher på Old Trafford som tar in cirka 76 000 åskadare och är Englands näststörsta fotbollsarena. Klubben är en världens främsta och populäraste lag och har många supportar världen över. Många reser från hela världen för att få se en match live på Old Trafford när storlaget spelar.

GO Sport Travel erbjuder officiella fotbollsbiljetter och skräddarsydda paket till både Manchester United och Manchester City!


Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.