Företags- & Konferensresor

Genomförandet av en företagsresa kan vara den bästa investering ert bolag gör kommande år. Visst det är en investering, men är ert syfte genomtänkt och ni vet vad ni vill få ut av er resa är vi övertygade om att investeringen kommer vara lönsam.
En välplanerad studieresa för er personal där de får lära känna era kunder eller leverantörer kommer ge avtryck i era kommande affärer. 

Investera i att skapa minnen tillsammans

Genomför ni en resa med era kunder eller prospekts, så är vår övertygelse att ni sitter bekvämare vid förhandlingsbordet under kommande förhandlingar! Ni känner varandra på ett annat sätt än bara över förhandlingsbordet.

Är ni i tankarna med att ni vill göra en företagsresa, men inte är riktigt klara över er slutliga målbild så är våra erfarna Account Managers det perfekta bollplanket. Vi har stor erfarenhet av företagsresor och har följt hela processen hos flera av våra kunder, från incitamentet av en företagsresa till slutlig målbild. Vi har aldrig varit med om att investeringen i en företagsresa inte fallit ut enligt målbilden, bara att målbilden har överträffats. Kort sagt, investeringen återbetalar sig om syftet är riktigt genomtänkt!

Kontakta oss idag för just ert eventupplägg. Vi har verktygen och kontaktnäten, och vi ser till att ni får avkastning på er investering tillsammans med er!

Förslag till företags- & konferensresor

Nedan finner ni ett antal aptitretare, kanske är det något av dessa upplägg som faller er i smaken, kanske ger de en idé om vad ni vill uppleva. Oavsett, kontakta oss så hittar vi just det ni söker enligt er kravspecifikation.

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.