Företags- & Konferensresor

Genomförandet av en företagsresa kan vara den bästa investering ert bolag gör kommande år. Visst det är en investering, men är ert syfte genomtänkt och ni vet vad ni vill få ut av er resa är vi övertygade om att investeringen kommer vara lönsam.
En välplanerad studieresa för er personal där de får lära känna era kunder eller leverantörer kommer ge avtryck i era kommande affärer. 

Investera i att skapa minnen tillsammans

Genomför ni en resa med era kunder eller prospekts, så är vår övertygelse att ni sitter bekvämare vid förhandlingsbordet under kommande förhandlingar! Ni känner varandra på ett annat sätt än bara över förhandlingsbordet.

Är ni i tankarna med att ni vill göra en företagsresa, men inte är riktigt klara över er slutliga målbild så är våra erfarna Account Managers det perfekta bollplanket. Vi har stor erfarenhet av företagsresor och har följt hela processen hos flera av våra kunder, från incitamentet av en företagsresa till slutlig målbild. Vi har aldrig varit med om att investeringen i en företagsresa inte fallit ut enligt målbilden, bara att målbilden har överträffats. Kort sagt, investeringen återbetalar sig om syftet är riktigt genomtänkt!

Kontakta oss idag för just ert eventupplägg. Vi har verktygen och kontaktnäten, och vi ser till att ni får avkastning på er investering tillsammans med er!

Förslag till företags- & konferensresor

Nedan finner ni ett antal aptitretare, kanske är det något av dessa upplägg som faller er i smaken, kanske ger de en idé om vad ni vill uppleva. Oavsett, kontakta oss så hittar vi just det ni söker enligt er kravspecifikation.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.