Din Trygghet

Lagstadgad resegaranti

Alla som säljer eller marknadsför något som omfattas av resegarantilagen måste ha resegaranti hos Kammarkollegiet för att skydda sina resenärer.

Resegarantin omfattar paketresor och vissa andra arrangemang. Det behöver inte alltid vara en transport med för att det ändå ska vara en paketresa.

Paketreselagen

Paketreselagen skyddar dig när du åker på en paketresa. Lagen ger dig bland annat skydd mot ändringar i resan som arrangören gör före eller under resan.

Skydd mot valutarisker

Då du bokat en paketresa hos GO Sport Travel AB är du skyddad mot valutakurser som är knutna till de valda delarna i paketresan (ex. flygresan, hotellövernattningar och evenemangsbiljett). Ex. om du bokar lång tid innan avresa så påverkas du inte av eventuella valutakursförändringar. Du betalar alltid det belopp som är överenskommet vid bokningstillfället. All valutarisk hanterar GO Sport Travel AB.

Försäkra 100% av din resa

Du har möjlighet att på ett smidigt och effektivt sätt försäkra alla delar i din paketresa. 
Bokar du inte hela paketet av en och samma arrangör kan du inte försäkra alla delar i din paketresa.

Personlig kontakt från bokning till hemkomst

Du har en kontaktperson hos GO Sport Travel AB som hanterar allt från offert till resehandlingar samt eventuella frågor och funderingar däremellan. Du blir även välkomnad hem med ett mail efter hemkomst, där din kontaktperson säkerställer att du är nöjd med din upplevelse.

Stor expertis om resmålen

Hos GO Sport Travel får du tillgång till mer än 60 års samlad erfarenhet där vi besitter en stor erfarenhet om våra destinationer. Detta ger dig den optimala reseupplevelsen då vi exempelvis vet vilka hotell du bör titta på för respektive evenemang och för att få en så bra och smidig helhetsupplevelse som möjligt.

Tidsbesparing vid planering

Du behöver bara en kontakt för att få hela din resa planerad. Efter samtalet med oss så kan du lägga din tid på det som sker i din vardag här och nu, istället för att förlora tid på att säkerställa vilka flygtider som fungerar för dig eller fundera över hotellets standard och läge. Du har timmar att spara här.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.