Din Trygghet

Lagstadgad resegaranti

Alla som säljer eller marknadsför något som omfattas av resegarantilagen måste ha resegaranti hos Kammarkollegiet för att skydda sina resenärer.

Resegarantin omfattar paketresor och vissa andra arrangemang. Det behöver inte alltid vara en transport med för att det ändå ska vara en paketresa.

Paketreselagen

Paketreselagen skyddar dig när du åker på en paketresa. Lagen ger dig bland annat skydd mot ändringar i resan som arrangören gör före eller under resan.

Skydd mot valutarisker

Då du bokat en paketresa hos GO Sport Travel AB är du skyddad mot valutakurser som är knutna till de valda delarna i paketresan (ex. flygresan, hotellövernattningar och evenemangsbiljett). Ex. om du bokar lång tid innan avresa så påverkas du inte av eventuella valutakursförändringar. Du betalar alltid det belopp som är överenskommet vid bokningstillfället. All valutarisk hanterar GO Sport Travel AB.

Försäkra 100% av din resa

Du har möjlighet att på ett smidigt och effektivt sätt försäkra alla delar i din paketresa. 
Bokar du inte hela paketet av en och samma arrangör kan du inte försäkra alla delar i din paketresa.

Personlig kontakt från bokning till hemkomst

Du har en kontaktperson hos GO Sport Travel AB som hanterar allt från offert till resehandlingar samt eventuella frågor och funderingar däremellan. Du blir även välkomnad hem med ett mail efter hemkomst, där din kontaktperson säkerställer att du är nöjd med din upplevelse.

Stor expertis om resmålen

Hos GO Sport Travel får du tillgång till mer än 60 års samlad erfarenhet där vi besitter en stor erfarenhet om våra destinationer. Detta ger dig den optimala reseupplevelsen då vi exempelvis vet vilka hotell du bör titta på för respektive evenemang och för att få en så bra och smidig helhetsupplevelse som möjligt.

Tidsbesparing vid planering

Du behöver bara en kontakt för att få hela din resa planerad. Efter samtalet med oss så kan du lägga din tid på det som sker i din vardag här och nu, istället för att förlora tid på att säkerställa vilka flygtider som fungerar för dig eller fundera över hotellets standard och läge. Du har timmar att spara här.

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.