Düsseldorf 

Staden med ett härligt tempo där man finner lite av varje. Köningsallee är boulevarden med butiker av högsta världsklass. Hit åker många utav våra fotbollssugna gäster och bor i denna härliga stad för att sedan ta med sig sin fotbollsbiljett och avnjuta av matchen på plats i grannstaden Dortmund.

Sevärdheter att uppleva i staden

Rheinuferpromenade är ett promenadstråk längs floden som man inte vill missa. Här finner ni en del uteserveringar med en härlig och avslappnad atmosfär. Följer man detta promenadstråk kommer man till den gamla hamnen som är härlig att beskåda! Vidare finns Hofgarten, en park som är stadens lunga, i denna park har du statyer av Robert Schumann och Henrich Heine. Här hittar du även en utav de bättre Teatermuseum, i denna teater kan du följa Tysklands teaterhistoria.

Mitt i denna stad så finner ni en Königsallee, detta är en av Tysklands mest kända shoppingstråk. För den trendiga så finns det verkligen något att sätta tänderna i. Allt från billiga klädeskedjor till dyra lyxbutiker.

Carlstedt ligger centralt i Düsseldorf. Färgglatt är bara förnamnet, I denna stadsdel finner ni designbutiker, juvelerare och så mycket mer, för den shoppingsugna resenären är detta ett måste. När benen inte längre orkar bära dig så kan ni bara slå er ner på en utav gatornas många uteserveringar och njuta.

Restauranger som våra kunder rekommenderar

Waffelladen är våffelhuset där möjligheterna till toppningen är oslagbar, våfflan serveras helt utifrån era önskemål, prisvärt och värt att prova på.

Vill man avnjuta stora mängder mat i typisk tysk anda så bör ni ta er till restaurangen Zum Schiffchen. Här serveras det stora portioner med smaker från det tyska köket, klassiskt enkelt och gott.

Ett välbesökt och mysigt ställe är Im Fuschen. Där man kan smaka på lite av varje och det finns många ölsorter att avnjuta!

Nattlivet i Düsseldorf

Finns en del alternativ att välja på lite beroende på vad man är sugen på.
är man sugen på att dansa och inte sitta still så bör man ta sig till Harpune, med ett av stadens största och mest välfyllda dansgolv så är det ingen som sitter still, framför allt inte när techno och housemusik strömmar ut från högtalarna, på helgerna spelas det även reggaeton.

Vill man dock ta det lite lugnare och lyssna på livemusik och avnjuta en härlig drink eller en iskall öl så ska man bege sig till Tor 3. En härlig stad med mycket att erbjuda!

Sport att se live!

Fortuna Düsseldorf har många säsonger bakom sig i Bundesliga. Till deras hemmamatcher tillhandhåller vi biljetter direkt från klubben. Fortuna Düsseldorf hamnar lite gran i skuggan av ett annat lag från trakten, nämligen Borussia Dortmund, det anrika laget håller till ett stenkast från Düsseldorf.

Våra fotbollsbiljetter ger er tillgång till denna fantastiska arena samt att få uppleva den gula vägen är något få förunnat. Här löser vi på GO Sport Travel både fotbollsbiljetter, boende samt flyg om så önskas!


Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.