Düsseldorf 

Staden med ett härligt tempo där man finner lite av varje. Köningsallee är boulevarden med butiker av högsta världsklass. Hit åker många utav våra fotbollssugna gäster och bor i denna härliga stad för att sedan ta med sig sin fotbollsbiljett och avnjuta av matchen på plats i grannstaden Dortmund.

Sevärdheter att uppleva i staden

Rheinuferpromenade är ett promenadstråk längs floden som man inte vill missa. Här finner ni en del uteserveringar med en härlig och avslappnad atmosfär. Följer man detta promenadstråk kommer man till den gamla hamnen som är härlig att beskåda! Vidare finns Hofgarten, en park som är stadens lunga, i denna park har du statyer av Robert Schumann och Henrich Heine. Här hittar du även en utav de bättre Teatermuseum, i denna teater kan du följa Tysklands teaterhistoria.

Mitt i denna stad så finner ni en Königsallee, detta är en av Tysklands mest kända shoppingstråk. För den trendiga så finns det verkligen något att sätta tänderna i. Allt från billiga klädeskedjor till dyra lyxbutiker.

Carlstedt ligger centralt i Düsseldorf. Färgglatt är bara förnamnet, I denna stadsdel finner ni designbutiker, juvelerare och så mycket mer, för den shoppingsugna resenären är detta ett måste. När benen inte längre orkar bära dig så kan ni bara slå er ner på en utav gatornas många uteserveringar och njuta.

Restauranger som våra kunder rekommenderar

Waffelladen är våffelhuset där möjligheterna till toppningen är oslagbar, våfflan serveras helt utifrån era önskemål, prisvärt och värt att prova på.

Vill man avnjuta stora mängder mat i typisk tysk anda så bör ni ta er till restaurangen Zum Schiffchen. Här serveras det stora portioner med smaker från det tyska köket, klassiskt enkelt och gott.

Ett välbesökt och mysigt ställe är Im Fuschen. Där man kan smaka på lite av varje och det finns många ölsorter att avnjuta!

Nattlivet i Düsseldorf

Finns en del alternativ att välja på lite beroende på vad man är sugen på.
är man sugen på att dansa och inte sitta still så bör man ta sig till Harpune, med ett av stadens största och mest välfyllda dansgolv så är det ingen som sitter still, framför allt inte när techno och housemusik strömmar ut från högtalarna, på helgerna spelas det även reggaeton.

Vill man dock ta det lite lugnare och lyssna på livemusik och avnjuta en härlig drink eller en iskall öl så ska man bege sig till Tor 3. En härlig stad med mycket att erbjuda!

Sport att se live!

Fortuna Düsseldorf har många säsonger bakom sig i Bundesliga. Till deras hemmamatcher tillhandhåller vi biljetter direkt från klubben. Fortuna Düsseldorf hamnar lite gran i skuggan av ett annat lag från trakten, nämligen Borussia Dortmund, det anrika laget håller till ett stenkast från Düsseldorf.

Våra fotbollsbiljetter ger er tillgång till denna fantastiska arena samt att få uppleva den gula vägen är något få förunnat. Här löser vi på GO Sport Travel både fotbollsbiljetter, boende samt flyg om så önskas!


Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.