Abu Dhabi  

Abu Dhabi är miljonstaden som ligger en timmes bilfärd från Dubai. Abu Dhabi är Förenade Arabemiratens (UAE) huvudstad och utgör en av de sju emirat som tillsammans bildar det avlånga landet. Abu Dhabi styrs idag av Schejk Khalifa bin Zayed – AL – Nayhan, som har fått en av världens mest kända byggnader uppkallat efter sig – Burj Khalifa.

Mat från alla hörn i världen – i Abu Dhabi

Abu Dhabi erbjuder mat från alla håll och kanter i världen. Högklassiga restauranger finns i varje gatuhörn. Några utav våra kunders favoriter finner ni nedan.

Ta er till Al Maqam Restaurant, här avnjuter ni av en härlig lyxmiddag mitt ute i öknen! På sanddynorna så avnjuts middagen vid Arabian Nights Village som är tagen från en scen av Tusen och en natt. Med sina arabiska rätter och de graciösa vyerna så hänförs man! Här har man chansen att testa på det lokala köket.

Besök Zuma, en härlig och modern japansk restaurang. Här serveras det izakaya-köket. Det är en sofistikerad restaurang som serverar informell mat. De är mest kända för den härliga brunchen de har, väl värt sitt renommé Zuma finns beläget i gallerian på Al Marayah Island.

Restaurangen Café Milano är prisad och hyllad och det är det italienska köket som gäller här. Skaldjur, kött, pizza, pasta eller fisk, bara att välja och vraka utan att bli besviken. God mat blandad med hög service gör detta stället till ett utav våra kunders favoriter. Denna pärla finner ni på Four seasons hotel på AL Marayah Island centralt i Abu Dhabi.

Att se och uppleva i Abu Dhabi 

Sheik Zayed är en av de mest ståtliga byggnader i hela UAE. Denna Moské är även döpt efter schejken. Hela fasaden är smyckad i guld och det finns en del mosaikkreationer att beskåda när ni besöker moskén. Den är utsedd till en av världens främsta sevärdheter.

Yas Island är ett måste att uppleva på denna destination, denna konstgjorda Ö ligger mitt ute i öknen! Yas Island är en samling plats för nöjen och underhållning av världsklass! Här hittar ni fantastiska stränder, ett vattenland som man aldrig tidigare sett, gallerior där man finner allt men framförallt Formel 1 Banan Yas Marina Circuit där vi på GO Sport Travel tillhandhåller en helhetsupplevelse på plats!

Se Abu Dhabi Grand Prix live!

Den fantastiska F1-banan Yas Marina Circuit ligger vid YAS Marinan, här går Abu Dhabi Grand Prix av stapeln varje år.  Ett besök är ett måste för motorfantasten! Att se denna bana och gå bakom kulisserna är något man sent kommer att glömma! Den som verkligen vill uppfylla sin dröm och köra på F1-banan kan även göra det på plats, här erbjuder vi förstklassiga platser helt utifrån era önskemål!

Utöver att se F1 live så rekommenderas även ett besök på Ferrari World. Här snackar vi fart, världens snabbaste berg-och dalbana finner ni här, 240 km/h ger även den orädde något att bita i. Här finner ni även ett bra utbud på restauranger där man finner mat från världens alla olika kök, bara att välja och vraka. Vill man veta hur Enzo Ferrari har utvecklat bilmärket så är det hit ni tar er, en rundvandring som är värd sin tid!


Abu Dhabi F1

Abu Dhabi

FlygHotellBiljett
fr 16995 SEK
HotellBiljett
fr 11995 SEK
Biljett
fr 10495 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.