NHL Resor - Boka en komplett hockeyresa!

Resa är som bekant alltid roligt att göra. Ännu roligare blir det förstås om man kombinerar resan med hockey. Hockeyresor av olika slag är något som blir allt mer populärt.

Även om matcherna i SHL förstås kan vara spännande emellanåt så kan de ändå inte mäta sig med matcherna i NHL. En resa till USA eller Kanada och uppleva NHL på plats är något som varje hockeyintresserad bör uppleva åtminstone en gång i livet.

Hockeyresor till NHL

NHL är utan tvekan världens bästa hockeyliga alla kategorier. Med storspelare som Sidney Crosby, Alexander Ovetjkin, Connor McDavid och våra svenska stjärnor i form av Nicklas Bäckström, Erik Karlsson och Victor Hedman är matcherna alltid fartfyllda och intressanta.

Det bästa med en NHLresa är att man på köpet får uppleva den nordamerikanska kulturen och framför allt om man åker till de riktigt stora städerna som New York, Washington, Los Angeles, Toronto eller Montreal.

Hos oss hittar du de allra bästa biljetterna till matcherna i NHL. Ett bra tips för den som funderar att göra en hockeyresa för att titta på NHL är att boka någon form av paket där förutom biljetter även resa och hotell ingår.

Kontakta oss redan idag med just dina önskemål!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent