Boka din golfresa

IAGTO membership

Nu är det dags att unna dig en fantastisk golfupplevelse med guldkant. Samla familj, vänner eller jobbet och planera in er golfresa till några av våra väl utvalda anläggningar! Ombyte från din hemmabana. Luncher och middagar i fantastiska miljöer, lyxigt boende och en atmosfär som andas golf sedan årtionden tillbaka ger er den kompletta golfresan!

Skräddarsytt!

Vi har färdiga paketresor, men hjälper självklart även till med skräddarsydda resor för dig som vill planera din egna resa. Våra förslag för golfresor erbjuder vi på förfrågan och självklart är de anpassningsbara för att passa just dig och ditt sällskap. Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig och skickar din offert när vi vet vilka datum som är aktuella för just dig. Vi planerar din golfresa tillsammans med dig, efter dina önskemål så du får så smidig resa som möjligt. Vi kommer att presentera ett prisvärt alternativ i din offert och kommer därför fråga efter datum, avreseort, hur många green fees ni önskar, transporter och andra evenemang ni eventuellt vill uppleva under er golfresa. 

 

 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.