Padelresor

Padel, sporten som vuxit explostionsartat i Sverige de senaste åren. Att från 2014 utövats av några hundra personer i landet till att 2020 attrahera hundratusentals utövare bland gemeneman, gör padeln till en av de mest attraktiva motionssporterna.
Med denna utveckling efterfrågar fler och fler utövare padelresor till exempelvis Spanien. Att kunna spela padel utomhus är att spela padel på riktigt! 
Med vårt breda kontaktnät har vi möjlgiheten att erbjuda padelresor, helt skräddarsydda efter kundens önskemål. Inget statiskt paket som ska passa bredden, utan individuella paket helt efter varje utövares egna önskemål.
Kanske vill du gå all in med padel och maxa dina resdagar enbart med padel boende och bra mat, eller så vill du kombinera dina weekendresa med kanske en eller två padel bokningar på morgonen och upptäcka din destination resten av dagen? Du förstår vad vi menar, du skräddarsyr din resa och vi levererar den!

Genom vårt samarbete med YouPadel får du alltid en goodibag med utvalda produkter inkluderat i din träningsresa!

Kontakta oss redan idag så tittar vi på just din padelresa!

Om Padel

Padel är en enkel och rolig sport som är till för alla. Det går snabbt att bli ”bra” och spelet är förlåtande, det är därför just nu Sveriges snabbast växande sport. Redan vid första timmen så kommer du att märka skillnad, med dess racket med en storträffyta så kommer ni att kunna hålla igång spelet på nolltid.

Poängräkning

Reglerna är okomplicerade och det är samma poängräkning som i tennis. Man räknar enligt följande sätt: 0,15,30,40 och game, vid 40–40 så måste man vinna med två poäng för att kunna vinna gamet. Man behöver vinna 6 game för att vinna setet och även här måste man vinna med två game för att det ska avgöras. Till exempel om det står 5–5 så spelar man till 7 game, blir ställningen 6–6 så avgörs det setet med ett så kallat tiebreak, tiebreak är först upp till sju poäng och även här måste man vinna med minst två poäng. Man spelar oftast bäst av tre set.

Padelserve

I padel så servar man precis som i tennis med några undantag, man studsar bollen i marken och gör en underhandsserve. Studsen ska alltid vara bakom egen serveruta, serven slås diagonalt och ska studsa innanför serverutan hos motståndaren, får enbart studsa i glaset därefter och ej i galler. Precis som i Tennisen så har man två servrar.

Spelet

Målet är att du alltid ska slå bollen så att den landar på din motståndares planhalva, slår man bollen direkt i glas eller galler så är poängen förlorad till motståndaren. Bollen får enbart studsa en gång i marken. Om bollen studsar i marken och sedan mot glaset/gallret så måste bollen returneras innan den studsar i marken igen. Du kan även använda dig av glaset för att returnera bollen. Man får inte använda sig utav sitt egna galler för att returnera.

 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.