Bremen 

Bremen är en stad i norra Tyskland med en lång historia då den är mer än 1200 år gammal. Den ligger vackert nära floden Wesers utlopp och är grannstad till bland annat Hamburg.

Bremen har under en lång tid varit känd för sin stora varvsindustri och dess hamn, den blev hårt ansatt under andra världskriget men har återhämtat sig väl och är idag viktig för stadens näringsliv, som även är stark inom andra industrier som till exempel bil- och flygtillverkning.

Sevärdheter

För att ta del av Bremen på ett bra sätt utgå då från det stora torget, Marktplatz. Utifrån torget så finns det gamla rådhuset i gotisk stil samt Rolandstatyn som står framför, båda upptogs som ett världsarv av Unesco 2004. Bredvid dessa två står den vackra domkyrkan, Bremer Dom.

Vill ni röra er från torget så ta er då till stadsdelen Schnoor som kännetecknas av dess medeltida känsla med trånga gator och smala gator, fyllda med butiker och kaféer.

En av de mest kända sevärdheterna i Bremen är Stadsmusikanterna, en bronsstaty föreställandes en åsna, en hund, en katt och en tupp. Alla fyra är karaktärer från Bröderna Grimms sagoberättelse, där de tillsammans ger sig ut på ett äventyr till Bremen i jakt på ett bättre liv.

Bremen är en väldigt välplanerad stad som är lätt att uppleva till fots, men för den som vill ta sig snabbare fram och se mera under sin vistelse, välj då att cykla genom Bremen istället då det är en av de städer med mest cykelvägar i Tyskland.

Maten och drycken i Bremen

Bremen är en stor kaffestad med gamla kaffehus som Knigge och Sticker. Staden är har även lång tradition av tedrickande. För det populära teet, ta er gärna till stadsdelen Schnoor!

Maten då? Kan man tänka sig fisk så rekommenderas ett besök hos Knurrhahn eller Fischereihafen. Är ni i närheten av statyn Stadsmusikanterna vid torget Domshof så pröva då gärna ostron och cava på marknaden i närheten av kajen.

I övrigt så är Bremen även känd för sina falafelrullar men även för att ha ett stort utbud av bra hamburgerrestauranger, pröva till exempel Rock & Wurst, the Burgermeister Sail City Bremerhaven.

Upplev sport live!

Werder Bremen är fotbollslaget som gäller i denna stad! Ta gärna tid och planera in en hemmamatch på klassiska Weserstadion när de möter någon av sina konkurrenter i tyska fotbollsligan Bundesliga.

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella matchbiljetter i flera olika kategorier till deras hemmamatcher. Förutom fotbollsbiljetterna så kan vi även sy ihop er kompletta resa till Bremen med boende och flyg, helt efter era önskemål!


Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.