NFL resor & NFL biljetter!

I september/oktober varje år startar jakten på det som kan vara idrottsvärldens näst mest prestigefyllda trofé och världens näst största årliga sportevenemang – Super Bowl, endast slagen av finalen i Champions League. Finalmatchen följs av ca 100 miljoner amerikaner och globalt av ytterligare ett par miljoner människor där intresset ökar utanför USA varje år. 

Förutom finalmatchen bjuder även pausunderhållningen på framträdanden i världsklass och få reklamspotar är så eftertraktade som de som visas i samband med Super Bowl.

NFL på Tottenham Hotspur Stadium

De senaste åren har vi kunnat se lag som New England Patriots, Denver Broncos, Seattle Seahawks och New York Giants lyfta den närmast ikoniska pokalen, Vince Lombardi Trophy. Flest vinster i Super Bowl genom alla tider har Pittsburgh Steelers, tätt följda av trion New England Patriots, Dallas Cowboys och San Fransisco 49ers. 

New England Patriots har dominerat de senaste 16 åren och kan räkna in samtliga inteckningar (inklusive 2 förluster i Super Bowl) sedan 2002. Än mer imponerande är quarterbacken Tom Brady som lett laget till samtliga finaler och kan redan nu se tillbaka på en imponerande karriär som enligt många experter anses vara den bästa QB:n genom alla tider.

Att få möjligheten att se NFL live på plats i USA är inte långt bort för er, då vi kan erbjuda biljetter till flera av lagen som årligen kämpar om den åtråvärda Vince Lombardi-trofén, som delas ut till vinnaren av Super Bowl!

Boka din plats till NFL i London

I början av säsongen spelar NFL matcher utanför USA och Nordamerika i det som kallas för International Series. Dessa matcher kommer under hösten att spelas på Wembley Stadium eller Tottenham Hotspur Stadium i London och GO Sport Travel har de biljetter du vill ha. Via vårt avtal med Wembley Stadium och Tottenham Hotspur kan vi erbjuda bra sittplatser på båda arenorna där ni tillsammans med tusentals andra kan följa världens bästa liga i amerikansk fotboll, i Europa! 

NFL har spelat matcher på Wembley varje år sedan 2007 på Tottenham Hotspur Stadium sedan 2019. Matcherna har ramats in med uppträdanden av stora artister och band samt en rad andra kringarrangemang för att ge en fantastisk totalupplevelse för åskådarna.

Officiella NFL-biljetter

De officiella biljetterna bokar du hos GO Sport Travel genom att kontakta oss via mail, telefon eller via en förfrågan på vår sida. Som alltid finns vi tillgängliga för att ta fram en resa som är skräddarsydd efter dina önskemål. 

Genom att du bokar dina matchbiljetter hos oss på GO Sport Travel kan du alltid känna dig 100% trygg att du får officiella biljetter som är auktoriserade av arrangören för att du som reser ska kunna fokusera helt och hållet på matchen och arenaupplevelsen.

Ta chansen och kontakta oss redan idag så kan det vara du som sitter på en NFL arena i Nordamerika, i London på Wembley Stadium eller Tottenham Hotspur Stadium i höst och ser NFL på första parkett!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.