Málaga 

Málaga ligger på solkusten i södra Spanien och anses ha Europas bästa klimat då vädret allt som oftast är soligt och varmt och nederbörden oftast består av kortare regnskurar. Bästa tiden att åka hit är mellan maj-oktober, då temperaturerna ligger mellan 25–35 grader dagtid. Málaga har en populär hamn och många kryssningsfartyg lägger till här.

Floden Guadalmedina delar stadens centrum i två delar. På den västra sidan ligger stadens modernare delar och i den östra delen hittar du gamla stan (Centro Historico) och många vackra historiska byggnader.

Sevärdheter i Málaga

En av konstens störste, Pablo Picasso, är född i Málaga. Förutom Málaga Picasso Museum i Palacio de Buenavista och Picasso Foundation Birthplace Museum så anordnas det även guidade turer där du får besöka viktiga platser i konstnärens liv.

Men staden erbjuder mycket mer än så för den konstintresserade. Staden har flertalet konstmuseum men även övriga museer som till exempel Málaga Car Museum som har en stor samling av klassiska bilar. Ett roligt inslag är utställningen av tidsenliga kläder från bland andra Balmain, Yves Saint Laurent, Chanel och Valentino kring varje bil, som gör att även den modeintresserade får sina sinnen tillfredsställda.

Att förena storstadspuls med strandliv är enkelt i Málaga. Stranden La Malagueta ligger i princip mitt i staden och lockar till sig både turister och lokalbefolkning från morgon till kväll. Det finns gott om restauranger och barer intill stranden så här kan du enkelt tillbringa en heldag. På söndagarna kan det dock bli rätt trångt, då butikerna i centrum håller stängt.

Matkulturen

I Málaga står fisk och skaldjur i centrum och det märks i utbudet på restaurangerna. Allra helst på strandrestaurangerna, så kallade Chiringuitos. En klassiker är kolgrillade sardiner som inte sällan grillas i gamla ekor nere på stranden.

Tapasbarerna ringlar täta runt om i staden. Det som ursprungligen bara var tänkt som enkla tilltugg har utvecklats och numera ar det vanligt att äta tapas som en hel måltid. Tapas kan skilja sig åt beroende på var i Spanien du befinner dig. Man gör ofta tapas på de råvaror som finns tillgängliga lokalt, vilket i Málagas fall ofta betyder fisk och skaldjur.

Se fotboll live och spela golf längs med Málagas kust

Golf är stort i Málaga och golfbanorna ligger täta efter hela kusten. Bara i Málaga närområde kan du hitt 11 golfresorter. Cirka 2 timmar från Málaga ligger Almeria, och här kan du hitta populära Almerimar Golf. Anläggningen har länge varit en favorit bland skandinaviska golfare. En otroligt välskött bana med 27 vackra hål.

En av stadens stolthet är fotbollsklubben Málaga CF. Upplev passionerad och offensiv spansk fotboll på deras hemmaarena Estadio La Rosaledala. En given höjdpunkt under en vistelse i Málaga!


Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.