Fotbollsresor och fotbollsbiljetter!

Du som vill boka en fotbollsresa eller fotbollsbiljetter och uppleva atmosfären på någon av de europeiska arenorna har kommit rätt. Vi har erfarenhet sedan 2001, officiella avtal med flertalet klubbar och vi garanterar dig att dina fotbollsresor blir så som du önskar…eller ännu bättre!

Fotbollsresor i världsklass!

Den som länge drömt om att uppleva fotboll i absoluta världsklass live på plats och den stämning som gång efter vart annat infinner sig på läktarna under matcher av denna dignitet, bör ta sig själv en rejäl funderare på om det inte snart är dags att unna sig en resa av detta slag. Upplevelsen som du får ut av att träda in på en av de mest anrika fotbollsarenorna i världen, med dina egna fotbollsbiljetter i hand, genom att ta del utav en av våra paketresor där allt det nödvändiga ingår, är för den fotbollsfrälste svårt att jämföra med någonting annat, alla kategorier. Det är helt enkelt en fantastisk upplevelse utan dess like och ett minne som du med allra största säkerhet kommer att bära med dig i resten av ditt liv.

Oavsett om du söker en fotbollsresa till London, Manchester, Paris, Barcelona eller någon annan europeisk destination, så har vi paket för fotbollsresor som passar. GO Sport Travel besitter den kunskap och det nätverk som krävs för att leverera den kvalitet du som resenär efterfrågar, samt förtjänar, och säkerställer därigenom att din fotbollsresa blir lyckad. Ett bevis på denna kvalitet är GO Sport Travels framstående position på marknaden, med avtal hos några av de främsta och absolut största fotbollsklubbarna och arenorna, så som bl.a. Arsenal FC, Chelsea FC, Manchester United, Tottenham Hotspur, West Ham United FC, Fulham FC, AC Milan och Wembley Stadium (den engelska nationalarenan för fotboll), m.fl. Något som inte hade varit möjligt utan att ständigt prestera på en hög nivå.

I våra fotbollsresepaket ingår allt som oftast flygresa, tur och retur, sköna hotellövernattningar och den efterlängtade fotbollsbiljetten. Självklart hjälper vi dig med diverse önskvärda uppgraderingar av både flyg, hotell och fotbollsbiljetter. Kanske önskar du dessutom ytterligare tillägg för din resa? Sådant som restaurangbokning, musikalbiljetter, konsertbiljetter, sightseeing, en dag i James Bonds tecken i London, eller varför inte lägga tid på ett besök hos Freixenet utanför Barcelona, för att uppleva cava av bästa sort? Ja, de flesta av våra fotbollsresor går även bra att kombinera med en rad andra aktiviteter, vilket gör att du som resenär får ut än mer av din resa.

I slutändan är det viktigaste att din fotbollsresa blir så som du vill ha den – vi anpassar oss därefter och strävar efter att din upplevelse till och med ska överträffa dina förväntningar!

Välkommen att ta del av marknadens kanske bredaste utbud av fotbollsresor till England, Italien, Tyskland och Spanien!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.