Milano

Milano är en av Italiens största städer och är huvudort i Lombardiet som är en ekonomisk välmående del av Italien. Milano är beläget i norra Italien och har cirka 1.4 miljoner invånare.

Att se och göra i staden

Milano är ett utmärkt resmål för er som vill uppleva mycket på en och samma plats. Mat och dryck i världsklass, shopping, sol, fantastiska byggnader och så fotboll förstås.

Mode är väldigt populärt och är en av de hetaste modestäderna i Europa där internationella modeskapare har valt att skylta med deras kollektioner i staden. 
I den historiska kärnan i Milano ligger staden med kända byggnader, så som Piazza del Duomos som är en av världens största kyrka. I närheten ligger också operahuset La Scala. 

Mycket i staden handlar om att njuta, från att gå och ta en kopp kaffe på ett av de mysiga cafeér som de har att erbjuda till att titta på teater och kolla på sport. 

Resa till Milano

Att ta sig till Milano kan man göra genom alla de skandinaviska flygplatser och de går dagligen avgångar till flygplatserna i Milano. 
Till Milano kan man flyga till Malpensa, Linate och Bergamo, men de flesta flyg går till Malpensa eller Linate. Från flygplatserna är det enkelt att ta sig in till centrala delarna av Milano med bussar, taxi eller tåg. 

Fotboll och Formel 1 live!

AC Milan och FC Inter, två storlag som har Milano som hemstad, det blir garanterat en resa att minnas många år framöver. De är de största lagen och mest framgångsrika klubbarna i Italien, supportar världen över kommer för att se dessa lag mötas eller spela mot andra lag. De båda lagen delar också hemmaarena och de är den mäktiga arenan Stadio Giuseppe Meazza, i många fall kallas den ofta San Siro. Arenan har en kapacitet på 80 000 åskådare 

Den svenska storstjärnan Zlatan Ibrahimovic har spelat i båda dessa lag och är ett välkänt namn för Italienska fotbollen. År 2006-2009 så representerade Zlatan FC Inter, två år efteråt kom han tillbaka för att spela för den stora rivalen AC Milan där han spelade i 2 säsonger för att sedan testa på andra ligor och 2019 återvände han återigen för AC Milan.

Under hösten så körs Italiens Grand Prix som  är en deltävling i Formel 1-VM som körs på Autodromo Nazionale Monza, tio kilometer nordost om Milano i Italien. 

GO Sport Travel erbjuder kompletta sportresor med officiella fotbollsbiljetter till AC Milan och FC Inter, samt officiella F1-biljetter till Italiens Grand Prix!


Monza F1

Milano

FlygHotellBiljett
fr 11495 SEK
HotellBiljett
fr 7995 SEK
Biljett
fr 5995 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO