Dortmund

En pärla som har funnits sedan år 882. Idag benämns Dortmund som Tysklands mest ”gröna” stad!
Här har man fokus på hållbarhet, där man finner en del grönytor med fina parker samt en del vattendrag. En stad som är genomtänkt och med fantastisk arkitektur. 

Sport och fotboll

Borussia Dortmund är den anrika klubben som har funnits med sedan 1909.
Mest känd för den gula väggen som gör att atmosfären i denna arena är i princip oslagbar!

Vi på GO Sport Travel erbjuder er en helhetslösning med både biljetter, hotell och flyg.
Med vår kunskap så ser vi till att ni får en härlig upplevelse på plats! Borussia Dortmund är ett lag som spelar en fartfylld fotboll och de använder sig gärna utav yngre förmågor! 

Sevärdheter i Dortmund

Dortmund Zoo är ett måste för alla djurälskare, här kan man se och njuta utav djuren som finns på denna Zoo. En välskött djurpark där man verkligen ser att de bryr sig om djuren! 

Ett tips är att besöka Dortmunds konserthus. Här inne får man den ultimata lyssnar upplevelsen, artister från världen över har uppträtt på denna scen. Oavsett musiksmak så är det värt ett besök när konserter spelas! 

Ta er gärna till Rosarium som grundades 1969 av Dortmund stad, här inne finner ni över 3000 sorters olika rosor, en fantastisk syn och något man inte glömmer i första taget.  

Gillar man tysk fotboll och även historia så är ett besök till German Football Museum att rekommendera. Tar er hit och njut utav tysk fotbollshistoria, här kan man slå ihjäl ett par timmar dagen efter match.

Mat och Dryck

Maten varierar och det finns något för alla, ett måste i Dortmund är att testa en utav mångas lokala öl tillsammans med en härlig schnitzel, men tyskt än så blir det inte, vi hoppas det smakar!  
En bratwurst och en pretzel är också något man måste testa på i denna härliga stad, den avnjuts bäst med en kall öl till! 

Westfalenstadion – Signal Iduna Park

Borussia Dortmunds hemma arena, en av världens största fotbollsarenor. Att få se denna mäktiga arena är ett måste för den fotbollsintresserade. De som ej är fotbollsintresserade kommer vara lyriska när de lämnar denna arena. Publiktrycket och de hängivna supportrarna gör att det blir mer än bara bollsparkande i 90 minuter.

Här inne erbjuder vi på GO Sport Travel Officiella biljetter med riktigt bra platser för hela sällskapet, både grabbgänget, familjen eller företaget kommer att avnjuta en härlig vistelse på plats, med en atmosfär som inte har något motstycke i fotbollseuropa! 

 


Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.