Monaco – Monte Carlo 

Monaco är det lilla landet som ligget mellan Frankrike och Italien och som är känt av förmögenheter och massor av lyx.  Landet är berömd och känd för sina låga skatter, lyxiga känslan och världsberömda event som Monaco Grand Prix.

Här kan ni njuta av er semester med restauranger i världsklass, lyxshopping och fina ständer.  På kvällen kan ni njuta av eleganta middagar på någon av Monacos Michelin prisade restauranger, ni kan gå på casino eller uppleva Monacos eleganta nattklubbar.

Maten och Drycken i Monaco – Monte Carlo

Detta lilla land vid kusten är det perfekta stället om ni vill njuta av mat och dryck, de erbjuder rätter ifrån hela världen. Ni kan njuta av en lyxig lunch på någon av deras beach clubs eller besöka någon av deras topprestauranger.

Ni som vill uppleva riktig högklassig mat och dryck rekommenderas att besöka landets fina Michelin restauranger där både maten och servicen är i världsklass och utsikten över yachts och andra fina byggnader.

Upplev Formel 1 live i Monaco!

Monaco erbjuder ett flertal stora och världsberömda evenemang. Under våren så kan ni uppleva event som Top Marques, Monte Carlo Rolex Master och åtets största och huvudevent Monaco Grand Prix där världens giganter i Formel 1 ska tävla i värdens rikaste stad med fylld av folk, media och lyxbåtar.

GO Sport Travel erbjuder skräddarsydda paket till Monaco för att just er resa ska bli så bra som möjligt tillsammans med boende, officiella biljetter till F1-loppen och flyg.

Shopping & väder

Med drygt 300 soldagar om året så erbjuder Monaco ett milt klimat året runt och under sommaren så ligger temperaturen på mellan 23–33 grader. Under vinterhalvåret något kallare mellan 9–18 grader.

Monaco ligger vid medelhavet och det gör att under sommarmånaderna så fylls stränderna upp ganska snabbt med behaglig temperatur i vattnet. Den största stranden är Plage du Larvotta och det finns möjlighet att hyra solstolar och så kan ni äta lunch på deras beach clubs.

I Monaco kan ni som älskar shopping njuta, landet är fyllt att lyxiga butiker. Om du är i centrala shoppingområdet, The Monte Carlo Pavilions. så kan du hitta lyxbutikerna Balenciaga, Chanel, Rolex, Gucci & mycket mer.

För er som inte vill lägga pengar på de dyrare produkterna passar Metropole Shopping Center perfekt istället.


Monaco F1

Monte Carlo

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.