Monaco – Monte Carlo 

Monaco är det lilla landet som ligget mellan Frankrike och Italien och som är känt av förmögenheter och massor av lyx.  Landet är berömd och känd för sina låga skatter, lyxiga känslan och världsberömda event som Monaco Grand Prix.

Här kan ni njuta av er semester med restauranger i världsklass, lyxshopping och fina ständer.  På kvällen kan ni njuta av eleganta middagar på någon av Monacos Michelin prisade restauranger, ni kan gå på casino eller uppleva Monacos eleganta nattklubbar.

Maten och Drycken i Monaco – Monte Carlo

Detta lilla land vid kusten är det perfekta stället om ni vill njuta av mat och dryck, de erbjuder rätter ifrån hela världen. Ni kan njuta av en lyxig lunch på någon av deras beach clubs eller besöka någon av deras topprestauranger.

Ni som vill uppleva riktig högklassig mat och dryck rekommenderas att besöka landets fina Michelin restauranger där både maten och servicen är i världsklass och utsikten över yachts och andra fina byggnader.

Upplev Formel 1 live i Monaco!

Monaco erbjuder ett flertal stora och världsberömda evenemang. Under våren så kan ni uppleva event som Top Marques, Monte Carlo Rolex Master och åtets största och huvudevent Monaco Grand Prix där världens giganter i Formel 1 ska tävla i värdens rikaste stad med fylld av folk, media och lyxbåtar.

GO Sport Travel erbjuder skräddarsydda paket till Monaco för att just er resa ska bli så bra som möjligt tillsammans med boende, officiella biljetter till F1-loppen och flyg.

Shopping & väder

Med drygt 300 soldagar om året så erbjuder Monaco ett milt klimat året runt och under sommaren så ligger temperaturen på mellan 23–33 grader. Under vinterhalvåret något kallare mellan 9–18 grader.

Monaco ligger vid medelhavet och det gör att under sommarmånaderna så fylls stränderna upp ganska snabbt med behaglig temperatur i vattnet. Den största stranden är Plage du Larvotta och det finns möjlighet att hyra solstolar och så kan ni äta lunch på deras beach clubs.

I Monaco kan ni som älskar shopping njuta, landet är fyllt att lyxiga butiker. Om du är i centrala shoppingområdet, The Monte Carlo Pavilions. så kan du hitta lyxbutikerna Balenciaga, Chanel, Rolex, Gucci & mycket mer.

För er som inte vill lägga pengar på de dyrare produkterna passar Metropole Shopping Center perfekt istället.


Monaco F1

Monte Carlo

FlygHotellBiljett
fr 9495 SEK
HotellBiljett
fr 7695 SEK
Biljett
fr 8495 SEK
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.