Zürich 

Zürich är den största staden i Schweiz. Staden ligger i norra och centrala delen vid sjön Zürisee och är omgiven av skogbevuxna berg. Ett otroligt vackert landskap med en prunkande grönska.

Bästa tiden att åka hit är under augusti och september då temperaturen ligger runt 25 grader dagtid och risken för regn är mindre än under de tidigare sommarmånaderna.

Sevärdheter i staden

Zürich är ett perfekt resmål för den som gillar arkitektur, historia och konst. Många av sevärdheterna inom de områdena är bland de bästa i Europa.

I staden kan du hitta en mängd olika muséer och ett av de mest besökta är kulturhistoriska muséet Swiss National Museum. Inrymt i en byggnad från 1898 hittar du utställningar som går genom antiken, medeltiden och fram till idag.

Ett annat intressant muséum är klockmuséet Uhrenmuseum Beye. Fokuset ligger på urmakarkonst och utställningarna visar klockor från både gotiska och renässans-perioder. En verklig pärla bland muséer och unik i sitt slag.

I gamla stan kan du skåda den majestätiska kyrkan Grossmunster med sina ståtliga tvillingtorn. Kyrkan byggdes år 820 i en vacker romansk stil med fina målade glas av den berömda ryske konstnären Marc Chagall.

Mat och dryck i Zürich

Det schweiziska köket har många influenser från både det italienska och franska köket, men även det tyska. De riktigt traditionella schweiziska rätterna tenderar att vara mycket enkla, ofta innehållande potatis eller ost. Rösti, är ett exempel på det. En typ av potatiskaka som främst serveras till frukost men går även att beställa till lunch eller middag.

Ett tips från oss på GO Sport Travel om du vill testa på det schweiziska köket är att besöka restaurangen Oepfelchammer i Gamla Stan. Utmärkt mat och bra service! Priserna är bra och dom serverar många vegetariska alternativ.

Sport att uppleva!

Upplev skidåkning i aplerna! Området runt Zürich är en populär destination för skidåkare från hela världen. De många skidorterna besöks av miljontals turister varje år. Bara en timme från stadskärnan ligger Flumserberg, en mysig skidort med något för alla. Andra närliggande skidorter är Beckenried, Engelberg och Oberiberg för att nämna några.

En av de populäraste sporterna i Zürich är hockey. Klubben ZSC Lions spelar i Nationalliga A, den högsta divisionen i Schweiz och har vunnit ligan nio gånger. 2013 var Nationalliga A Europas mest sedda ishockeyliga, var gällde tillströmmande publik.


Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.