F1- & Motorresor

Hos oss hittar du ett brett utbud av F1- och motorresor. Vår erfarenhet sedan 2001 ger dig som resenär trygghet vad gäller allt från första kontakt med oss, till dess att du åter är hemma efter din motorsportupplevelse! Oavsett om det gäller F1, Moto GP eller Nascar, så hjälper vi dig så att din resa blir precis så som du önskar, eller lite mer!

Ingenting slår helt känslan av att en Formel 1-bil vrålar i en topphastighet upp emot 340 km/h på banan i italienska Monza eller glamouren av att få uppleva Monaco Grand Prix i det mytiska furstendömet, att få gnugga axlarna med de förmögna och kända, med utsikt över den imponerande marinan i Monte Carlo med sin stora samling av mäktiga Yachts.

När kraften i F1-motorerna tränger igenom dina öron och bilens vibrationer skakar på det Grandstand du sitter på, då aktiverar F1-sporten verkligen alla dina sinnen och ger minnen som kommer att hålla livet ut!

Upplev Formel 1, Moto GP och Nascar – LIVE!

GO Sport Travel är privilegierat att erbjuda våra kunder biljett- och gästfrihetstillgång till alla större europeiska F1-evenemang, inklusive det brittiska Grand Prix i Silverstone, den spanska Grand Prix vid Circuit Catalunya, Hungaroring för den ungerska Grand Prix, den berömda Autodromo Nazionale di Monza för Italiens Grand Prix samt Grand Prix i Monaco. Eller varför inte resa till Asien och få uppleva ett av de nyare Grand Prix i mästerskapet, i och med stadsloppet i Singapore som körs under natten?

Självklart så kan vi även ta er till Austins Grand Prix i den amerikanske södern eller om man vill uppleva den kultförklarade amerikanska motorsporten Nascar så är inte heller den drömmen speciellt långt bort, vi har kunskapen om destinationerna och kan erbjuda trygga och officiella biljetter till tävlingen!

Föredrar man högoktanig motorsport på två hjul istället så finns den fantastiska mästerskapstävlingen Moto GP! Med en mängd olika destinationer och tävlingar under en säsong, så är den största utmaningen att bara lyckas välja en av dom att forma sin drömresa runt. Vi hjälper till med officiella biljetter och att skräddarsy den perfekta Moto GP resan!

Önskar du vår hjälp med en komplett F1-resa, Moto GP resa, enbart F1-biljetter (eller Moto GP biljetter) eller en "once in a life time upplevelse" till ett av Nascar-loppen så har du absolut hittat rätt.

Det viktigaste inför den kompletta motorupplevelsen är en förståelse över vart man vill uppleva spänningen live. Sittandes på ett Grandstand eller stående i General Admission områdena? Se förarna köra förbi i höga hastigheter på en raksträcka eller få se ett kampfyllt omkörningsförsök i en svårt utformad chikan? Tillsammans reder vi ut frågetecknen åt er, för den bästa upplevelsen på plats!

Välkommen att kontakta oss redan idag!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.