Neapel 

Neapel ligger nära den berömda vulkanen Vesuvius och är Italiens tredje största stad efter Rom och Milano. Neapel har cirka en miljon invånare.

Vi på GO Sport Travel erbjuder officiella biljetter och resor till Neapel för att uppleva en fotbollsmatch på San Paolo Stadion där fotbollsklubben SSC Napoli spelar sina hemmamatcher i Italiens högsta liga Serie A. San Paolo stadion ligger ungefär 30 minuter ifrån citykärnan i Neapel.  

Neapel har även Italiens största travlopp som går i stapeln i maj varje år på Ippodroma di Agnano som ligger straxt utanför Neapel.

Att göra i Neapel

GO Sport Travel rekommenderar att ni tar en tur ut till den stora vulkanen Vesuvius som höjer sig i bakgrunden av staden och det är enkelt att boka biljetter och dagsturer ut dit.  

Det är även populärt att besöka staden Pompeji som idag är en av det största turistattraktionerna i Italien och den har många intressanta sevärdheter. Staden ligger söder om Neapel och är känd för att ha blivit förstörd och begravd i Vesuvius vulkanutbrott 79 e.Kr.

Om ni är intresserad av museum, kyrkor och slott är Neapel en stad för er där ni kan besöka många olika kända byggnader. Museo Nazionale di Capodimonte, Castel Nuovo, Castel dell´iOvo, Santa Chiara-kyrkan och mycket fler kända byggnader finns att besöka.

Mat och dryck

Neapel är pizzans hemstad, speciellt pizzan Margherita som representerar italienska flaggans färger med Mozzarella (vit), tomat (röd) och basilika (grön). Pizzan fick sitt namn efter att den serverades till Drottning Margherita under ett besök i staden.

Typiskt för trakten är pasta med skaldjur, fisksoppa och friterad fisk. Till desserter finns en känd påsktårta som man hittar året runt i barer och konditorier.

Resa till Neapel

Från Neapel kan man ta sig enkelt till övriga delar av Italien också. Det finns mycket olika kombinationer transporter som bil via motorvägar. Den längsta motorvägen går från Neapel norrut till Milano via Rom och Florens.

Flygplatsen Capodichino (NAP) är den viktigaste i södra Italien som man kan använda för att flyga inrikes samt utrikes till övriga Europa.


Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.