Baku 

Baku är Azerbajdzjans huvudstad som ligger i kaspiska havets västkust. Här bor det närmare 2 miljoner människor och det är landets största stad. Vi i Sverige känner kanske igen denna stad mest för Eurovision vilket var värdstaden när Loreen vann Eurovision 2012 i denna vackra stad, utöver Eurovision så känner vi igen denna stad som står värd för Formel 1 varje år.

Här finner du det mesta, lyx, glänsande skyskrapor i glas och bostäder i gammal sovjetiskstil, en stad som växer och är under förändring är väl så man kan beskriva Baku.

Sevärdheter i Baku

Taza Market är en härlig matmarknad med möjlighet att köpa kryddor, kaviar, te, torkad frukt och mycket mer.

Vill man ta del av lite historia så är Maiden Tower är ett medeltida torn i gamla stan i Baku som man bara inte får missa!

Att strosa runt på gamla stan är något vi rekommenderar, tappa bort er i mängden av barer, restauranger samt butiker i den härliga miljön.
 
I staden finns det tre eleganta byggnader, kallad Flame Towers, som ej går av för hackor. Dessa byggnader lyser upp Baku om nätterna och skiftar färg under nätterna.

Bege er till Fountain Square sig om man är både shopping sugen och även sugen på mat. Detta stråk med massa restauranger samt butiker är ett måste att besöka.

Ta en promenad längs med Baku Boulevard

Att flanera kring Baku Boulevard är något vi verkligen rekommenderar. Här finner du gatumusikanter, ett gigantiskt schackbräde där man kan spela om man vill, karuseller och rullskridskoåkare. Detta är en perfekt promenad att lägga lite tid på!

Upplev F1 live på Baku City Circuit!

För den motorintresserade rekommenderar vi er att ta er till denna bana. Vi på GO Sport Travel erbjuder er en helhetsupplevelse med boende, transport samt evenemangsbiljetter till denna bana, förundras över arkitekturen och ljudet från F1-bilarna är något vi verkligen rekommenderar!


Baku F1

Baku

Biljett
fr 1795 SEK
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.