Baku 

Baku är Azerbajdzjans huvudstad som ligger i kaspiska havets västkust. Här bor det närmare 2 miljoner människor och det är landets största stad. Vi i Sverige känner kanske igen denna stad mest för Eurovision vilket var värdstaden när Loreen vann Eurovision 2012 i denna vackra stad, utöver Eurovision så känner vi igen denna stad som står värd för Formel 1 varje år.

Här finner du det mesta, lyx, glänsande skyskrapor i glas och bostäder i gammal sovjetiskstil, en stad som växer och är under förändring är väl så man kan beskriva Baku.

Sevärdheter i Baku

Taza Market är en härlig matmarknad med möjlighet att köpa kryddor, kaviar, te, torkad frukt och mycket mer.

Vill man ta del av lite historia så är Maiden Tower är ett medeltida torn i gamla stan i Baku som man bara inte får missa!

Att strosa runt på gamla stan är något vi rekommenderar, tappa bort er i mängden av barer, restauranger samt butiker i den härliga miljön.
 
I staden finns det tre eleganta byggnader, kallad Flame Towers, som ej går av för hackor. Dessa byggnader lyser upp Baku om nätterna och skiftar färg under nätterna.

Bege er till Fountain Square sig om man är både shopping sugen och även sugen på mat. Detta stråk med massa restauranger samt butiker är ett måste att besöka.

Ta en promenad längs med Baku Boulevard

Att flanera kring Baku Boulevard är något vi verkligen rekommenderar. Här finner du gatumusikanter, ett gigantiskt schackbräde där man kan spela om man vill, karuseller och rullskridskoåkare. Detta är en perfekt promenad att lägga lite tid på!

Upplev F1 live på Baku City Circuit!

För den motorintresserade rekommenderar vi er att ta er till denna bana. Vi på GO Sport Travel erbjuder er en helhetsupplevelse med boende, transport samt evenemangsbiljetter till denna bana, förundras över arkitekturen och ljudet från F1-bilarna är något vi verkligen rekommenderar!


Baku F1

Baku

FlygHotellBiljett
fr 22995 SEK
HotellBiljett
fr 9495 SEK
Biljett
fr 7795 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.