Leeds

I hjärtat av Yorkshire i norra England ligger staden Leeds.  Det är en av Englands största städer, genom åren så är det ullindustrin som har spelat in en viktig roll i denna region, världens största ullfabrik fanns här en gång i tiden. Här finner du härliga parker, stort restaurangutbud och härlig shopping.

Lättast att ta sig till Leeds är att flyga till Manchester och därifrån tar man tåget till Leeds som tar ungefär 120 minuter. Vår rekommendation är att man köper en Open Return-biljett vilket innebär att man kan nyttja den när man vill under en månad för tur-retur från Manchester till Leeds.

Sport att uppleva i Leeds

Leeds är väl mest känt bland oss för fotbollslaget som man följde varje tipslördag.
Med 50 säsonger i ryggen i den högsta ligan så trillade Leeds ur Premier League 2004, de var till och med nere och spelade i tredjedivisionen mellan 2007–2010.
Nu är Leeds United äntligen tillbaka i finrummet Premier League inför säsongen 2020–2021.
Vilket är helt fantastiskt för denna stad samt befolkningen, som en av världens mest populära klubbar så hör de hemma i Premier League. Vi på GO Sport Travel erbjuder officiella biljetter till deras evenemang det är tryggt och säkert att inhandla biljetterna som kommer direkt från klubben, vi ser framemot vad Leeds har att erbjuda under detta år!

Sevärdheter och shoppingen att uppleva i staden

Millenium Square, detta livliga torg med mycket folk och rörelse ligger framför stadshuset. Det är här det händer när man är i Leeds, olika aktiviteter lite beroende på årstiden. 

Tropical World är en härlig inomhus attraktion för hela familjen. Upplev ökenklimat, regnskog samt gå runt och kika på ormarna och fladdermössen, detta är något ni kommer att uppskatta under er vistelse på plats.

Trinity Leeds är ett shoppingcenter som öppnade 2013 som man ej bör missa om man gillar shopping, här finns det något för alla. Shoppingcentret Victoria Leeds är nyare och slog upp portarna under 2016, ett prisbelönat shoppingcentrum som har mycket att erbjuda.


Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.