Sinsheim 

Sinsheim är en liten stad med cirka 36 000 invånare. Den ligger drygt 350 kilometer nordväst om München. Det bästa alternativet när man ska resa till Sinsheim är att flyga till den internationella flygplatsen i Frankfurt, Frankfurt am Mains.

Därifrån kan man sig sedan ta sig söderut med tåg till centralstationen i Sinsheim, restiden då är cirka 90 minuter.

Sevärdheter

En av de större sevärdheterna i Sinsheim är teknikmuseet Auto- und Technikmuseum Sinsheim där man kan ta del av fordon och teknik i alla dess former och storlekar. Bland de populäraste föremålen att titta på där är flygplansmodellerna Concorde och Tupolev Tu-144.

Om man känner sig energifylld och kanske vill jäklas lite med reskamraterna så rekommenderas ett besök till Paintball Arena Kraichgau. En inom- och utomhusarena där man kan beväpna sig med ett painballgevär och i detaljerade miljöer tävla mot andra i olika moment.

För lite mer avkoppling ta då en tur till Thermen & Badewelt Sinsheim. En stor glasprydd byggnad med flertalet pooler och spaavdelning allt med en tropisk touch. Utomhus finns det också pooler, omgivna av palmer och sandstränder!

Maten i Sinsheim

Restaurant Der Gruene Baum är en restaurang med hög nivå på både maten, servicen och standarden. Den ligger öster om centrum i stadsdelen Rohrbach. Matmenyn är väldigt bred, med alternativ på rätter från bland annat Tyskland, Medelhavet och Mellanöstern.

Kan man tänka sig att hyra en bil eller ta en taxi så ta er då 10 minuter söderut till restaurangen Küferschänke. En grill och vinbar med inomhus och utomhusservering, allt med en klassisk tysk prägel på inredning och lokalen!  

La Trattoria är en omnämnd och väldigt populär italiensk restaurang i stadsdelen Hoffenheim, norr om centrum. Hög kvalité på maten till en bra prisnivå. Plus för denna restaurang är att den ligger nära fotbollsarenan Rhein-Neckar Arena, vilket gör den till en bra restaurang att kombinera med en fotbollsmatch under samma dag.

Fotboll live på Rhein-Neckar-Arena!

TSG 1899 Hoffenheim är stadens lag och de blåklädda spelar sina matcher på Rhein-Neckar-Arena, med plats för drygt 30 000 åskådare. Den moderna arenan från 2009 ligger i stadsdelen Hoffenheim, 5 kilometer nordväst om centrala Sinsheim.  Vi på Go Sport Travel kan självklart erbjuda officiella matchbiljetter dit. Boka in en dag i fotbollens tecken och ladda för tysk fotbolls kännetecken, fartfylld match med en stämningsfull inramning!

Antingen bor man i Sinsheim eller i någon av de större närliggande städerna Stuttgart eller München. Vill ni ha hjälp med att sy hop en komplett resa med fotbollsbiljetter, boende och flyg så hjälper vi självklart till!


Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Club Wembley Officiell Agent

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO