Sinsheim 

Sinsheim är en liten stad med cirka 36 000 invånare. Den ligger drygt 350 kilometer nordväst om München. Det bästa alternativet när man ska resa till Sinsheim är att flyga till den internationella flygplatsen i Frankfurt, Frankfurt am Mains.

Därifrån kan man sig sedan ta sig söderut med tåg till centralstationen i Sinsheim, restiden då är cirka 90 minuter.

Sevärdheter

En av de större sevärdheterna i Sinsheim är teknikmuseet Auto- und Technikmuseum Sinsheim där man kan ta del av fordon och teknik i alla dess former och storlekar. Bland de populäraste föremålen att titta på där är flygplansmodellerna Concorde och Tupolev Tu-144.

Om man känner sig energifylld och kanske vill jäklas lite med reskamraterna så rekommenderas ett besök till Paintball Arena Kraichgau. En inom- och utomhusarena där man kan beväpna sig med ett painballgevär och i detaljerade miljöer tävla mot andra i olika moment.

För lite mer avkoppling ta då en tur till Thermen & Badewelt Sinsheim. En stor glasprydd byggnad med flertalet pooler och spaavdelning allt med en tropisk touch. Utomhus finns det också pooler, omgivna av palmer och sandstränder!

Maten i Sinsheim

Restaurant Der Gruene Baum är en restaurang med hög nivå på både maten, servicen och standarden. Den ligger öster om centrum i stadsdelen Rohrbach. Matmenyn är väldigt bred, med alternativ på rätter från bland annat Tyskland, Medelhavet och Mellanöstern.

Kan man tänka sig att hyra en bil eller ta en taxi så ta er då 10 minuter söderut till restaurangen Küferschänke. En grill och vinbar med inomhus och utomhusservering, allt med en klassisk tysk prägel på inredning och lokalen!  

La Trattoria är en omnämnd och väldigt populär italiensk restaurang i stadsdelen Hoffenheim, norr om centrum. Hög kvalité på maten till en bra prisnivå. Plus för denna restaurang är att den ligger nära fotbollsarenan Rhein-Neckar Arena, vilket gör den till en bra restaurang att kombinera med en fotbollsmatch under samma dag.

Fotboll live på Rhein-Neckar-Arena!

TSG 1899 Hoffenheim är stadens lag och de blåklädda spelar sina matcher på Rhein-Neckar-Arena, med plats för drygt 30 000 åskådare. Den moderna arenan från 2009 ligger i stadsdelen Hoffenheim, 5 kilometer nordväst om centrala Sinsheim.  Vi på Go Sport Travel kan självklart erbjuda officiella matchbiljetter dit. Boka in en dag i fotbollens tecken och ladda för tysk fotbolls kännetecken, fartfylld match med en stämningsfull inramning!

Antingen bor man i Sinsheim eller i någon av de större närliggande städerna Stuttgart eller München. Vill ni ha hjälp med att sy hop en komplett resa med fotbollsbiljetter, boende och flyg så hjälper vi självklart till!


Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.