Fotbollsresor till England - Officiella Premier League Biljetter

Att boka en fotbollsresa till England är en upplevelse som lockar fotbollsentusiaster världen över. Med sin rika fotbollskultur, passionerade fans och ikoniska arenor erbjuder England en unik och minnesvärd upplevelse för alla som älskar spelet. GO Sport Travel erbjuder skräddarsydda paketresor och officiella matchbiljetter så att du kan njuta av fotboll där den är som allra bäst.


maj
19
sön 2024

Arsenal FC - Everton FC

Premier League - England
Emirates Stadium - London

Slutsålt
maj
19
sön 2024

Chelsea FC - AFC Bournemouth

Premier League - England
Stamford Bridge - London

Biljett
fr 1995 SEK
maj
19
sön 2024

Crystal Palace - Aston Villa

Premier League - England
Selhurst Park - London

Biljett
fr 995 SEK

Varför ska jag boka en fotbollsresa till England?

Vore det inte fantastiskt att själv ta chansen och att byta ut TV-matcherna i soffan eller sportbaren där hemma, mot en fullskalig fotbollsupplevelse direkt från läktarplats?

Våra fotbollsresor till England och främst då Premier League, sätter dig minst sagt i händelsernas centrum och har genererat mängder av nöjda fotbollsintresserade resenärer genom årens lopp, något vi ämnar fortsätta med även framöver.
Fotbollskulturen i England är något utöver det vanliga och det är något speciellt med att uppleva en match på plats. Nedan har vi listat några anledningar till varför vi tycker det är en utmärkt idé att åka till England för att uppleva fotboll, på riktigt.

Liveupplevelsen

Att vara på plats på en engelsk fotbollsarena är en helt annan upplevelse än att titta på TV. Atmosfären är elektrisk med sång, skrik och jubel från fansen. Det är svårt att slå känslan med att vara en del av den levande engelska fotbollspubliken.
Ikoniska arenor 
England har några av världens mest berömda fotbollsarenor, som Old Trafford, Anfield, Wembley och Emirates Stadium. Att besöka dessa arenor ger dig möjlighet att se historiska platser där några av fotbollens största ögonblick har ägt rum. 

Mångfald av lag

England har flera professionella fotbollsligor, inklusive Premier League, Championship, League One, League Two och National League. Det betyder att oavsett vilket lag du föredrar, finns det goda möjligheter att se dem spela live.

Fantastisk stämning

Engelska fotbollsmatcher är kända för sin fantastiska stämning, och fansen är passionerade och engagerade. Oavsett vilket lag du hejar på kommer du att känna dig välkommen och en del av gemenskapen.

Engelsk kultur och historia

Utöver fotbollen har England en rik kultur och historia att erbjuda. Du kan kombinera din fotbollsresa med sightseeing och utforska landets sevärdheter, museer och gastronomi. Ett tips här är att i anslutning till fotbollsarenan, besöka en engelsk pub för att känna på fotbollskulturen på riktigt.

Fotboll i England - Mer än bara Premier League

Att påstå att fotboll är stort i England är en underdrift. Även om Engelska högsta ligan, Premier League, är den liga som de flesta tänker på när de tänker att de ska se på fotboll i England men engelsk fotboll har en hel del mer att erbjuda i form The Championship, Women's Super League och National League.
Det finns således mycket fotboll att välja och vraka mellan och vi kan hjälpa dig att navigera i djungeln bland destinationer, lag och heta rivaliteter.

Officiella matchbiljetter till fotbollsmatcher i England

Det går alldeles utmärkt att enbart köpa matchbiljetter till fotbollsmatcher i England genom oss. GOSport Travel är den största, och i många fall den enda, officiella återförsäljaren i Skandinavien. Vi samarbetar med flertalet engelska klubbar för att kunna erbjuda officiella matchbiljetter utan att behöva gå genom mellanhänder. Detta gör köpet av biljett enklare och säkrare för dig som kund. 

GO Sport Travel är officiell partner till bland annat:
Chelsea FC
Tottenham Hotspur
Fulham FC
Crystal Palace
Watford FC
Manchester City

Vad kostar biljetter till Premier League matcher?

Vad kostar då en biljett till en match i Premier League? Det korta svaret är att det beror lite på. Priserna för att se fotboll på plats i England kan nämligen variera beroende på vilka lag som spelar, tid på säsongen och efterfrågan på just den matchen. 
En match mellan två topplag sent på säsongen kan således vara mycket dyrare än ett bottenmöte i andra omgången.

Vi rekommenderar att du bokar dina biljetter i förväg för att undvika besvikelse, eftersom matcherna ofta säljer slut snabbt. Ovan kan ni se exempel på vad våra biljettpriser är för specifika matcher som vi erbjuder.

Vanliga frågor om våra fotbollsresor till England

Varför ska jag boka en fotbollsresa till England med GO Sport Travel?

Svar: En av fördelarna för våra kunder är att de till 100% kan känna trygghet kring sina bokade fotbollsbiljetter. GO Sport Travel har en väldigt god och transparent relation till klubbarna, något som ger dem optimala förutsättningar för att de ska kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt under sin fotbollsresa till England.

Passar en fotbollsresa till England alla åldrar?

Svar: Det går alldeles utmärkt att boka resor för hela familjen. Vi skräddarsyr resor efter just era behov och detta gör det möjligt för ensamresenärer, familjer och större kompisgäng att boka och uppleva engelsk fotboll på plats.

Finns det möjlighet till guidad visning av fotbollsarenan?

Svar: Vi erbjuder i dagsläget guidade visningar till vissa arenor, så som Stamford Bridge (Chelsea FC) och Old Trafford (Manchester United). Till Emirates Stadium (Arsenal FC) ingår en stadium tour i den biljett du köper av GO Sport Travel (se information i din itinerary när du får dina biljetter skickade till dig). De flesta av de större Engelska klubbarna brukar erbjuda guidade turer till sina arenor.

Kan jag köpa Premier League biljetter separat hos GO Sport Travel?

Svar: Ja, vi säljer matchbiljetter separat för specifika matcher i de engelska toppligorna. Vi är den största, och i många fall den enda, skandinaviska officiella återförsäljaren till de flesta största klubbarna i England. Ett mångårigt samarbete med flera engelska klubbar gör det möjligt att erbjuda dig officiella matchbiljetter på det säkraste och mest officiella vis som går.

Är det tillåtet att ta bilder och filma under matcher i Premier League? 

Svar: Det är svårt att svara på detta generellt då olika regler gäller för olika lag. En generell tumregel för foto och video är dock att man inte kan ta med sig professionell kamerautrustning på arenorna. Vi rekommenderar att undersöka vad som gäller för varje klubb.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.