Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur FC - Biljetter & fotbollsresor

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur Stadium - London

För dig som andas fotboll och drömmer om att uppslukas av en matchdag tillsammans med tusentals andra fans, erbjuder en resa för att se Tottenham Hotspur en unik chans att dyka in i fotbollens hjärta. GO Sport Travel tar dig närmare än någonsin till spänningen på Tottenham Hotspur Stadium, där du får känna av stämningen och utforska Londons rika kulturliv. Vårt samarbete med Tottenham Hotspur gör det möjligt för oss att leverera officiella biljetter för en hisnande upplevelse när du väljer oss för din fotbollsresa.

Datum

Tottenham 24/25

Premier League - Intresseanmälan 2024-2025

Premier League - England
Tottenham Hotspur Stadium - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Varför en fotbollsresa till London för att se Tottenham Hotspur?

London är inte bara Storbritanniens huvudstad, det är också en pulserande metropol med en djup fotbollskultur. Att se Tottenham Hotspur spela på hemmaplan är att bevittna en passionerad fotbollsfest där tradition möter nutid. Atmosfären på Tottenham Hotspur Stadium i norra London är som tagen ur en annan värld, där varje match är en fest och varje supporter bidrar till den gemensamma upplevelsen. Att dela denna passion med tusentals likasinnade ger en känsla av samhörighet som är svår att hitta någon annanstans.

Fotboll av högsta klass i norra London

Tottenham Hotspur FC spelar sina hemmamatcher i norra London, i stadsdelen Tottenham. Klubben är känd för sitt engagerande spel och sina framstående talanger. Klubben har en stolt historia av framgångar och deras fotboll är en blandning av teknisk skicklighet och taktisk finess. Att följa Spurs live är en dröm för många fans, där du kan uppleva spänningen i varje passning, varje målchans och varje mål som om du själv var en del av spelet.

Upplev mer än bara fotboll i norra London (Tottenham)

I norra London, i närheten av Tottenham Hotspur Stadium, finns det mycket att uppleva för både fotbollsfans och andra besökare. Området kring stadion bjuder på en blandning av kulturella och kulinariska upplevelser. Stadsdelen har ett antal bryggerier och även Tottenham Stadium har sitt alldeles egna bryggeri (Beavertown Tap Room).  

Besökare kan njuta av en mängd restauranger och kaféer som erbjuder allt från traditionell brittisk mat till internationella rätter. För naturälskare finns det flera grönområden och parker i närheten, som Lordship Recreation Ground, där man kan koppla av eller delta i fritidsaktiviteter.

I norra London finns även en livlig marknadsscen, exempelvis Tottenham Green Market, där lokalproducerad mat och hantverk står i fokus. Oavsett intressen erbjuder de nordligaste delarna av London en mångsidig upplevelse för alla besökare..

Köpa biljetter för Tottenham Hotspur FC matcher

Med GO Sport Travel, Sveriges enda Official Club Reseller, behöver du inte boka en hel resa för att få tillgång till våra officiella matchbiljetter till Spurs matcher. Om du redan har planerat en resa till London men missat att köpa biljetter så löser vi det. Det går alldeles utmärkt att köpa enbart biljetter till Tottenhams matcher genom oss.

I listan ovan kan du hitta priser och datum för de Tottenham-matcher som vi för närvarande erbjuder.

Intressanta matcher mot Spurs rivaler

För varje fotbollsklubb, och Tottenham Hotspur FC är inget undantag, finns det en passionerad skara fans som närt rivaliteter med andra lag och deras anhängare genom åren. Dessa möten tenderar att vara laddade med en särskilt intensiv atmosfär som gör dem till en höjdpunkt för supportrarna.

När det gäller Tottenham Hotspur FC är det mest framträdande rivalmötet Derbyt mot Arsenal FC, känt som Nord Londonderbyt, vilket alltid framkallar starka känslor bland Spursfans. Detta derby är en händelse som ingen supporter vill missa på grund av dess historiska och emotionella vikt.

Utöver Arsenal FC är det också värt att hålla ett öga på Spurs matcher mot andra stora klubbar som Chelsea FC och West Ham UFC, även om dessa rivaliteter inte når samma intensiva nivåer som det gör med Arsenal FC. Dessa matcher erbjuder fortfarande spännande fotboll och rivalitetskänslor som gör dem till viktiga evenemang för alla som följer Tottenham Hotspur FC.

Vanliga frågor om våra fotbollsresor till London

Varför ska jag boka en fotbollsresa till London med GO Sport Travel?

Svar:  GO Sport Travel har en väldigt god och transparent relation till alla klubbarna, däribland Tottenham Hotspurs organisation. Detta ger våra samarbetspartners optimala förutsättningar för att de ska kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt under sin fotbollsresa till London.  

En av fördelarna för våra kunder är att de till 100% kan känna trygghet kring sina bokade fotbollsbiljetter. 

Passar en fotbollsresa till London alla åldrar?

Svar: Våra fotbollsresor till London för att se Tottenham passar alla som gillar fotboll och vill uppleva en match live på Tottenham Hotspur Stadium. Åldern spelar därför mindre roll och det går alldeles utmärkt att boka resor för hela familjen såväl som för en enskild resenär eller kompisgäng. Vi skräddarsyr resor efter just era behov så att ni ska få chansen att uppleva engelsk fotboll på plats, oavsett ålder.

Finns det möjlighet till guidad visning av Tottenham Hotspur Stadium?

Svar: Vi erbjuder i dagsläget inte själva guidade visningar men vi vet att det finns guidade turer att boka separat om man vill se mer av Tottenham Hotspur Stadium. Kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att leda dig i rätt riktning, så du får uppleva Spurs hemmaarena.


Kan jag köpa biljetter separat till Tottenham Hotspurs matcher hos GO Sport Travel?

Svar: Ja, vi säljer officiella matchbiljetter separat för specifika Tottenham-matcher. Vi har ett mångårigt samarbete med flera engelska klubbar, och är den enda Official Reseller of Tottenham Hotspur FC i Skandinavien, vilket gör det möjligt att som enda svenska företag, med avtal direkt med klubbarna, sälja officiella matchbiljetter för dessa klubbar. Notera att General Admission biljetter (där det inte ingår ex. mat & dryck) enbart får säljas i kombination med hotell och/eller flyg.


Är det tillåtet att ta bilder och filma under Tottenhams matcher? 

Svar: Vi rekommenderar att alltid kontrollera huruvida man får ta foton och video under matcher, detta då information kan ändras och uppdateras. 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.