Arsenal FC
Arsenal FC

Arsenal FC - Biljetter & fotbollsresor

Arsenal FC

Emirates Stadium - London

 

Arsenal, eller "Gunners" som laget ofta kallas, tillhör ett av de verkligt klassiska lagen inom den engelska fotbollen. Klubben grundades redan år 1886 i de sydöstra delarna av London. Genom åren har laget tagit hem en rad stora titlar. Arsenal FC har vid ett flertal tillfällen blivit engelska ligamästare och även vunnit FA-cupen många gånger. Utöver det har laget även en seger i dåvarande Cupvinnarcupen från år 1994.

apr
23
tis 2024

Arsenal FC - Chelsea FC

Premier League - England
Emirates Stadium - London

Biljett
fr 4895 SEK
apr
28
sön 2024

Tottenham Hotspur - Arsenal FC

Premier League - England
Tottenham Hotspur Stadium - London

Slutsålt
maj
4
lör 2024

Arsenal FC - AFC Bournemouth

Premier League - England
Emirates Stadium - London

FlygHotellBiljett
fr 11995 SEK
HotellBiljett
fr 9995 SEK
Biljett
fr 7995 SEK
maj
12
sön 2024

Manchester United - Arsenal FC

Premier League - England
Old Trafford - Manchester

FlygHotellBiljett
fr 11995 SEK
HotellBiljett
fr 8995 SEK
Biljett
fr 6995 SEK
maj
19
sön 2024

Arsenal FC - Everton FC

Premier League - England
Emirates Stadium - London

FlygHotellBiljett
fr 16995 SEK
HotellBiljett
fr 14795 SEK

Arsenal FC - Emirates Stadium

Vad kostar en fotbollsresa till Arsenal FC?

GO Sport Travel är Skandinaviens mest erfarna arrangör, både vad gäller antal biljetter/resenärer och antal år av erfarenhet, av fotbollsresor till Arsenal FC. GO Sport Travel erfarenhet sedan 2001 och hos oss bokar du enbart offciella matchbiljetter (Club Level biljetter) och kostnaden för en komplett fotbollsresa varierar beroende på motstånd, tillgång och resdagar!

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor till Arsenal FC

Du som planerar din fotbollsresa till London och vill se Arsenal FC live på Emirates Stadium har kommit rätt. Vår erfarenhet sedan 2001 är ovärderlig när det kommer till fotbollsresor, lägg därtill att GO Sport Travel är Skandinaviens mest erfarna arrangör av fotbollsresor till Arsenal FC och Emirates Stadium.

Se till att uppleva atmosfären hos Arsenal FC live, upplev världsstaden London, diskutera kommande match med en lokal supporter på puben och se till att njuta av varje sekund av resan!

The Gunners - Historia

Arsenal FC, även kallat ”The Gunners”, grundades 1886 i stadsdelen Woolwich (vilket klubben hyllat genom att namnge en entré och restaurang på Emirates Stadium). Arenan som i folkmun kallas för Ashburton Grove, ligger ett stenkast från gamla Highbury. Du som tar en promenad i området kommer se att där Highbury tidigare stod, är det nu byggt lägenheter kring den före detta fotbollsplanen. Självklart...det är rejält inbitna Arsenal supporters som bor där, samt ett antal av de forna storspelarna som investerat i sin gamla hemmaarena!

Arsenal är en av de klassiska storklubbarna i England. Matcherna mot Tottenham, Chelsea, Manchester United, Liverpool och Manchester City är de stora matcherna under året och som alla Arsenals matcher på Emirates Stadium säljs de slut med rasande fart varje säsong och varje match är alltid slutsåld!

Vill du uppleva Arsenal FC live på Emirates Stadium?

GO Sport Travel är Skandinaviens mest erfarna arrangör av fotbollsresor, vilket ger dig 100% trygghet kring dina Arsenalbiljetter. Du har säkert hört talas om resenärer som blivit nekad entré till arenan eller blivit avvisad, och med det fått sin fotbollsresa (en resa man kanske gör en eller två gånger per år) totalt förstörd. Allt på grund av att arrangören levererat säsongskort som tillhör någon annan person (olagligt enligt Engelsk lag), eller i värsta fall inte alls levererat några biljetter.

Du slipper oroa dig kring allt sådant när du reser med GO Sport Travel då vi endast erbjuder Arsenalbiljetter på Club Level (enda sektionen som är tillåten att erbjuda för arrangörer). Med fasta platser på Club Level så ser vi till att du har dina Arsenalbiljetter i handen innan du reser hemifrån. Med din fotbollsbiljett skickar vi även en Stadium Tour Voucher, Museum Voucher och en voucher för dina inköp (£5) i Arsenals Megastore! Självklart kan du även äta lunch/middag på Emirates Stadium, samt förboka din dryck redan innan avresan.

Vi ser till att din fotbollsresa blir ett minne för livet!

Kontakta oss redan idag, så tar vi fram just din fotbollsresa till Arsenal!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.