Everton FC - Biljetter & fotbollsresor

Everton FC

Goodison Park - Liverpool

Everton FC är ett klassisk engelskt fotbollslag, starkt förknippad med Premier League.

Klubben med de klassiska blå tröjorna grundandes 1878 och var tio år senare med om att bilda The Football League. Klubben är en av de fem mest framgångsrika i engelsk fotboll och känd för den stora rivaliteten med stadens andra Premier League klubb, Liverpool FC.

Everton FC spelade till en början med Anfield som hemmaarena, men efter en konflikt om hyran så skapades då Liverpool FC, klädda i rött, 1892 och Everton valde att därefter spela sina hemmamatcher på Goodison Park som i dagsläget har en publikkapacitet på dryga 39 000 åskådare.

Rivaliteten mellan stadens klubbar känns extra av att den blåa delen av staden som hejar på Everton FC och den röda delen som hejar på Liverpool FC har sina respektive hemmaarenor endast ett par hundra meter ifrån varandra, avskilda av en park.

The Toffees har haft en stor del fotbollsspelare som senare formats till klubblegendarer. Den forne stormålvakten Neville Southall, Dixie Dean, Alan Ball, Peter Reid och även den stora publikfavoriten, svensken Anders Limpar. När denne skrev på för Arsenal FC 1990 fick han frågan om the Gunners var hans favoritklubb. Vänligen men bestämt sa han då nej och förkunnande att han var en Toffee! Inför säsongen 1994–1995 skrev han slutligen på för Liverpoolklubben i hans hjärta.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor till Everton FC?

Självklart ser vi på GO Sport Travel till att du kan uppleva ditt favoritlag Everton FC live på Goodison Park. Som kund hos oss väljer du enkelt själv vilka fotbollsbiljetter du vill ha. Vill du ha en komplett fotbollsresa får du även välja mellan en rad olika hotell som vi själva noggrant valt ut. Förutom detta hjälper vi gärna till med andra tillval. Du berättar bara för oss vilka önskemål du har så ser vi efter om vad som är möjligt.

Ovan ser du alla Everton FC:s matcher där vi erbjuder officiella matchbiljetter och fotbollspaket. Är det en match som saknas i listan får du gärna höra av dig. Bara för att matchen inte finns med betyder det inte att vi kan ordna med fotbollsbiljetter och fotbollsresor dit. Skulle du även vilja boka på ytterligare en fotbollsmatch samma helg hjälper vi dig naturligtvis med transporten mellan de två olika städerna. Lägg in din förfrågan eller bokning så kommer en av våra erfarna medarbetare att kontakta dig för att svara på frågor och skicka över ett förslag så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få höra från dig, oavsett om det bara gäller trygga fotbollsbiljetter, ett hotellpaket eller en komplett fotbollsresa!

 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.