Manchester City
Manchester City

Manchester City - Biljetter & fotbollsresor

Manchester City

Etihad Stadium - Manchester

Manchester City, klubben som sedan 12 November 1881 mött lokalkonkurrenten Manchester United i klassiska Manchesterderbyn varje år, och som på senare år verkligen utmanat och med 2 raka ligatitlar nu kan konstatera att de för tillfället är ”bäst i Manchester”. Nu har du möjligheten att direkt med GO Sport Travel boka din fotbollsresa eller dina Manchester City biljetter, och tillgodoräkna dig den trygghet det medför vad gäller vår mångåriga erfarenhet, statliga resegaranti och kanske marknadens mest kvalitativa nätverk.

Datum

2020-2021

Premier League - Intresseanmälan 2020-2021

Premier League - England
Etihad Stadium - Manchester

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Manchester City Increddible Moments

Upplev Manchester City på Etihad Stadium

Efter att under många år befunnit sig i skuggan av ärkerivalen Manchester United har Manchester City de senaste åren etablerat sig som ett topplag i Premier League och till med blivit bästa laget i staden.

Manchester City, med smeknamnet the Citizens, grundades redan år 1880 under namnet St. Mark´s innan laget år 1894 bytte namn till nuvarande Manchester City. Första gången laget blev ligamästare var år 1937. Sedan dess har man vunnit ligan vid ytterligare fem tillfällen, 1968, 2012, 2014, 2018 och 2019. Utöver det har Manchester City även fem FA-cupsegrar, fyra segrar i Ligacupen samt en seger i den tidigare Cupvinnarcupen.

Under 80 år, mellan 1923 och 2003 spelade laget sina hemmamatcher på Maine Road. Sedan år 2003 huserar laget på Etihad Stadium (även kallad City of Manchester Stadium i folkmun)  med plats för drygt 55 000 åskådare.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor till Manchester City FC

En fotbollsresa till Manchester för att se City är förstås ett givet alternativ om man vill uppleva fotboll på absoluta toppnivå med världsspelare som bland andra Kevin De Bruyne, Raheem Sterling och Sergio Agüero.

Biljetter till Manchester Citys matcher hittar du på enklast sätt genom oss där du även kan få hjälp med att hitta resa och hotell.

Manchester City - Historia

Klubben har sedan starten upplevt perioder med såväl framgångar som rejäla motgångar. 1996 åkte man ur Premier League och 1998 var man nere i tredjedivisionen. Vändningen kom i början av 2000-talet och sedan säsongen 2002-2003 är man återigen ett lag som etablerat sig i Premier League, och det rejält. 2007 köptes klubben av Doktor Thaksin Shinawatra som tog Manchester City FC till en ny nivå. Med ekonomiska muskler inleddes nästa fas i historien om Manchesterklubben och den förste managern att styra över det nya miljardbygget var ingen mindre än Sven-Göran Eriksson. Bygget visade sig dock vara ett luftslott och redan till säsongen efter hade man nya ägare och en ny manager i form av Mark Hughes och under det året började de investeringar som tagit City toppen av ligan. Världsspelare som Patrick Viera, Carlos Tevez och Roque Santa Cruz har kommit och gått och dagens stora stjärnor i City-tröjan är Sergio Agüero, Kevin DeBruyne och Raheem Sterling.

De senaste säsongerna har man skördat framgångar i Premier League med två förstaplaceringar 2012 och 2014, vinst i FA Cupen 2011 och seger i Ligacupen (Capital One Cup) 2016.

Säsongen 2018-2019 blev the Citizens det första laget på herrsidan som tog en inhemsk trippel under en och samma säsong; Premier League, Ligacupen och FA-cupen. 

Nu väntar den ljusblåa delen av Manchester bara på en framgång även i Champions League där Manchester City än så länge inte nått längre än kvartsfinal.

Fotbollsbiljetter till Manchester City

Vill du åka till Manchester och se the Citizens spela hemma på Etihad Stadium köper du dina officiella matchbiljetter hos GO Sport Travel. Vi hjälper dig att skräddarsy en komplett fotbollsresa med hotell och även flyg om du önskar det. Väljer du att ordna resan själv och endast boka din matchbiljett hos oss går även det bra. Matchbiljetten är till 100% auktoriserad av Manchester City FC så du kan alltid känna dig trygg med att köpa den hos GO Sport Travel.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att ta fram rätt kategori på din fotbollsbiljett eller guidar dig rätt för att just din drömresa till Manchester ska bli så bra som möjligt! Nedan hittar du våra paket och biljettpriser, gå in på önskad match och välj matchbiljett, hotell och andra tillval om du så önskar. 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent