Manchester City
Manchester City

Manchester City - Fotbollsresor & Biljetter

Manchester City

Etihad Stadium - Manchester

Är du en passionerad fotbollsfan som längtar efter att känna pulsen från ett fullsatt fotbollsstadion? Då är en fotbollsresa till Manchester och en match med Manchester City det ultimata äventyret för dig! Hos oss på GO Sport Travel erbjuder vi dig chansen att uppleva den elektriska atmosfären på Etihad Stadium och utforska allt som denna pulserande stad har att erbjuda. Genom vårt exklusiva avtal med Manchester City kan vi erbjuda officiella matchbiljetter och en oförglömlig upplevelse när du bokar din fotbollsresa med oss.

aug
10
lör 2024

The Community Shield

Pre-season
Wembley Stadium - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Datum

Man City 24/25

Premier League - Intresseanmälan 2024-2025

Premier League - England
Etihad Stadium - Manchester

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Varför ska du boka en fotbollsresa till Manchester?

Manchester är inte bara en stad, det är en fotbollsmetropol där sporten genomsyrar hela kulturen. Att se en match med Manchester City på plats i Manchester är som att delta i en helig ritual för stadens invånare. När du kliver in på Etihad Stadium, omringad av tusentals exalterade supportrar, kommer du att känna dig som en del av något större än bara en fotbollsmatch. Atmosfären är magisk och oavsett om du är en trogen supporter eller bara en entusiastisk åskådare kommer du att bli fängslad av den energi som fyller luften på arenan.

Fotboll i toppklass

Manchester City är inte bara en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i England under de senaste åren, de är också kända för sitt spektakulära spel och sina stjärnspelare. Att se dem spela live är en upplevelse som du sent kommer att glömma. Med sin snabba och tekniskt briljanta fotboll har Manchester City tagit världen med storm och att bevittna deras skicklighet på nära håll är en dröm för många fotbollsälskare.

Manchester - mer än bara fotboll

Kultur och nöjen 

Manchester är inte bara känt för sin fotboll, det är också en stad som pulserar av kultur och nöjen. Gå på upptäcktsfärd i de trendiga kvarteren Northern Quarter och Ancoats där du hittar ett myller av konstgallerier, indiebutiker, och trendiga kaféer. För den som är intresserad av musik kan ett besök på The Cavern Club vara en bra idé. Detta legendariska musikställe var hem för The Beatles och är fortfarande en het destination för livemusik och festande.

Mat och Dryck 

Manchester har en blomstrande mat- och dryckesutbud där du kan uppleva allt från traditionell brittisk pubmat till internationella gourmetupplevelser. Prova lokala specialiteter som Lancashire Hotpot eller gå på en gastronomisk rundtur i stadens mångkulturella kvarter där du kan smaka på allt från indisk curry till kinesiska dumplings. För den som gillar öl är ett besök på något av stadens många bryggerier ett måste, där du kan prova lokala hantverksöl och lära dig mer om bryggprocessen.

Museum och fotbollshistoria 

För den som älskar fotbollshistoria är Manchester ett sant paradis. Besök det berömda National Football Museum där du kan följa sportens utveckling från dess tidiga dagar till dagens moderna spel. Utforska utställningar om legendariska spelare, ikoniska matcher och mycket mer. För en ännu djupare dykning in i fotbollens historia kan du också ta en guidad tur på Etihad Stadium eller varför inte på anrika Old Trafford, hemmaplan för ärkerivalerna Manchester United.

Oavsett om du är en inbiten fotbollsfan eller bara letar efter en spännande stad att utforska, har Manchester något att erbjuda för alla. Boka din fotbollsresa med GO Sport Travel idag och låt oss ta dig med på en oförglömlig resa till Manchester!

Biljetter för Manchester City matcher

Om du redan har planerat en resa till Manchester men insett att du missat att säkra dina biljetter till matchen finns det ingen anledning till oro. Det är självklart möjligt att köpa enbart biljetter till Manchester City FC:s matcher genom oss.

GO Sport Travel erbjuder en garanti för att du, när du köper en fotbollsresa eller en separat biljett för Manchester City FC, alltid kommer att inneha en officiell, auktoriserad fotbollsbiljett. När du väljer att boka din fotbollsresa med oss kan du vara helt säker på att du får tillgång till matchen.

I vår översikt kan du hitta priser och datum för de Manchester City matcher som vi för närvarande erbjuder.

Manchester Citys största rivaler - Matcher att hålla extra utkik efter

Många fotbollslag, om inte alla, har hängivna fans som byggt upp rivalitet gentemot andra lag och deras fans. Stämningen är således extra elektrisk på dessa matcher och det finns därför anledning att hålla utkik efter dessa möten. 
I Manchester Citys fall handlar det främsta rivalmötet om lokalkonkurrenten Manchester United, som alltid rör upp känslor hos Cityfansen. 
Vi rekommenderar således att hålla lite extra utkik efter matcher mot Manchester United vars möten mot Manchester City. Andra rivalmöten att hålla lite koll på är Liverpool och Chelsea, men dessa två lag kommer inte i närheten av United.


Vanliga frågor om våra fotbollsresor till Manchester

Varför ska jag boka en fotbollsresa till Manchester med GO Sport Travel?

Svar:  GO Sport Travel har en väldigt god och transparent relation till alla klubbarna, däribland Manchester City. Detta ger våra samarbetspartners optimala förutsättningar för att de ska kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt under sin fotbollsresa till Manchester.  

En av fördelarna för våra kunder är att de till 100% kan känna trygghet kring sina bokade fotbollsbiljetter.

Passar en fotbollsresa till Manchester alla åldrar?

Svar: Våra fotbollsresor till Manchester för att se Manchester City passar alla som gillar fotboll och vill uppleva en match live på Etihad Stadium. Åldern spelar därför mindre roll och det går alldeles utmärkt att boka resor för hela familjen såväl som för en enskild resenär eller kompisgäng. Vi skräddarsyr resor efter just era behov så att ni ska få chansen att uppleva engelsk fotboll på plats, oavsett ålder.

Finns det möjlighet till guidad visning av Etihad Stadium?

Svar: Vi erbjuder i dagsläget inte själva guidade visningar men guidade turer går att boka separat om man vill se mer av Etihad Stadium. Kontakta oss så ska vi göra vårt bästa att leda dig i rätt riktning, så du får uppleva Manchester Citys hemmaarena.

Kan jag köpa biljetter separat till Manchester Citys matcher hos GO Sport Travel?

Svar: Ja, vi säljer officiella matchbiljetter separat för specifika Manchester City-matcher. Vi har ett mångårigt samarbete med flera engelska klubbar vilket gör det möjligt att som enda svenska företag, med avtal direkt med klubbar, sälja officiella matchbiljetter för dessa klubbar.

Är det tillåtet att ta bilder och filma under Citys matcher? 

Svar: Vi rekommenderar att alltid kontrollera huruvida man får ta foton och video under matcher, detta då information kan ändras och uppdateras. 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.