Baku F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

Baku F1

Baku City Circuit - Baku

Upplev Formel 1 – Live på Baku City Circuit!

En av de yngsta deltävlingarna i Världsmästerskapet är Azerbajdzjans Grand Prix, även kallad Baku F1, som genomfördes för första gången 2017. Det är ett stadslopp som körs på en gatukrets i Azerbajdzjans huvudstad Baku. Den första vinnaren av Baku Grand Prix blev australiensaren Daniel Ricciardo. Tillsammans med Monaco GP, Melbourne GP och Singapore GP så är de stadsloppens bidrag till den årliga tävlingskalendern i Formel 1 Världsmästerskapet.

Kretsen sträcker sig cirka 6 km med 20 kurvor och varvrekordet innehas av Monégasquen Charles Leclerc med tiden 1:43,01. Ett Grand Prix på Baku City Circuit genomförs under 51 varv. Banan är i vanlig ordning designad av F1-legenden Hermann Tilke, som har bidragit med sin kunskap till en stor del av de F1 banor som är med i Världsmästerskapet varje år.

Baku City Circuit kännetecknas av att vara en väldigt snabb Formel 1 bana, med en medelhastighet på 200km/h och en uppnådd topphastighet på över 360 k/h. Två spännande sektioner längs med kretsen är en snäv stigning in i den gamla stadsdelen och en annan sektion i form av 2,2 km lång raksträcka, längst med det populära promenadstråket Neftchilar Avenue, som garanterat får motorn att vråla i topphastigheter.

Ladda upp för ett besök i antika staden Baku och ta del av F1-cirkusen! Ta del av staden med dess matkultur, mäktiga utsikt över Kaspiska havet och en modern och medeltida stadsbild. Detta tillsammans med allt vad Formel 1 är, med förarrangemang som till exempel konserter och Pit walks!

Full fart längs med Bakus gator

Säkra er biljett för att se världens största motorsport live och förbered er på en fartfylld tävling längs med Bakus gator! Ta del av upplevelsen i på de snabbaste bilarna och den vackra destinationen som är staden Baku.

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Azerbajdzjans Grand Prix, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Baku F1!

sep
15
sön 2024

Baku F1

Formel 1 Resor
Baku City Circuit - Baku

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.