F1 Singapore - Formel 1 Biljetter och paketresor

Singapore F1

Marina Bay Street Circuit - Singapore

Upplev Formel 1 – Live på Marina Bay Circuit!

Ett av de populäraste loppen i F1 kalendern och en av de mest unika, är stadsloppet och nattloppet i Singapore som körts varje höst sedan 2008. På Marina Bay Circuit möts världens bästa Formel 1-förare för att göra upp om den åtråvärda pallplatsen och äran att få spruta champagne som vinnare av Singapore Grand Prix!

Kretsen är sammanlagt 5,06 km och ett Grand Prix körs under sammanlagt 61 varv. Det snabbaste varvet kördes 2018 av dansken Kevin Magnusson med tiden 1: 41,90. Banan är vackert placerad i Downtown Core, ett historiskt centrum av Singapore, med en fantastisk skyline som gör sig extra vacker under tävlingen då den lyser i nattens mörker.

Marina Bay Street Circuit har genom åren fått ett rykte om sig att vara svårkörd och vid vissa kurvor finns det avsevärda risker för avkörningar och krascher, ibland även mer påverkat av Singapores heta och fuktiga klimat. Förbättringar på designen har gjorts med tiden men en vanlig syn fortfarande är att minst en säkerhetsbil per lopp behöver ta sig ut på banan. Förutom riskerna längs med kretsen så är den även fysiskt utmattande för F1-förarna då det krävs ett stort fokus och skicklighet för att uppnå bästa möjliga resultat under tävlingen.

I slutet av den första sektorn av banan, mellan sväng 5–7, så får man chans att se de flesta topphastigheterna. I övrigt är kretsen designad med hela 23 svängar och i den 18:e så kör även bilarna under ett Grandstand, något som Singapore Grand Prix är unika med bland alla tävlingsbanor i Världsmästerskapet!

Njut av Singapores stadspuls tillsammans med världens snabbaste bilar

Upplev Singapore under natten med dess fantastiska skyline som lyser upp och alla sevärdheter som dyker upp längs med gatukretsen. F1 möter det vackra Singapore och bidrar till en magisk upplevelse!

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Singapore F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Singapore Grand Prix!

okt
3
sön 2021

Singapore F1

Formel 1 Resor
Marina Bay Street Circuit - Singapore

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.