F1 Budapest - Formel 1 Biljetter & paketresor

Budapest F1

Hungaroring - Budapest

Upplev Formel 1 - Live på Hungaroring! 

Hungaroring är Ungerns centrum vad gäller motorsport och framför allt vad gäller Formel 1. Någon mil utanför den ungerska huvudstaden Budapest ligger Hungaroring som sedan år 1986 har stått som värd för Ungerns Grand Prix. Loppet var således också det första som kördes bakom den dåvarande järnridån i Östeuropa. Ungerns Grand Prix på Hungaroring körs som regel i slutet av juli, vilket oftast innebär högsommarvärme och härligt väder.

Efter att F1-bossen Bernie Ecclestone på rekommendation från en ungersk vän valt Ungern framför Sovjetunionen som plats för det första Formel 1-racet i östblocket, inleddes bygget av en helt ny motorbana strax utanför Budapest på hösten 1985.
Redan efter åtta månader stod Hungaroring färdig och 10 augusti 1986 kördes också det första F1-loppet på banan med brasilianaren Nelson Piquet som segrare, en bedrift han upprepade året därpå. År 2003 gjorde passande nog hemmaföraren och ungraren Zsolt Baumgartner sin debut i F1-sammanhang just på Hungaroring.

Mest framgångsrik på Hungaroring har tysken och den flerfaldige världsmästaren Michael Schumacher samt britten Lewis Hamilton varit med fyra segrar vardera.
Ungerns Grand Prix på Hungaroring betraktas ofta som en av de största utmaningarna under säsongen. Trots att banan tillhör en av de kortare i VM-serien, knappt 4,4 km, så innehåller den hela 16 kurvor och chikaner, något som gör att förarna hela tiden måste hålla uppmärksamheten på topp.

Kombinera Formel 1 med bad och kultur

Eftersom Ungerns Grand Prix körs i slutet av juli och banan ligger i en dal tenderar vädret under loppet att bli riktigt varmt. Samtidigt är det ofta också dammigt på banan på grund av den inte används så mycket under resten av året.
Banrekordet på Hungaroring innehas av Michael Schumacher som under 2004 års lopp genomförde ett lopp på 1:19.071.

Tack vare Hungaroring:s läge strax utanför Budapest är det ett lopp som går alldeles utmärkt att kombinera med en långweekend i den ungerska huvudstaden. Har man inte varit i Budapest tidigare är det en stad som verkligen är värd ett besök. Med mycket kultur, historia och så förstås de världsberömda baden är det en stad som lever upp till förväntningarna.

Vill man när man besöker Budapest ha såväl kultur och bad som Formel 1 kan en paketresa eller motsvarande genom oss på Go Sport Travel vara ett bra alternativ. Bokar man en paketresa ingår nämligen resa, hotell och så förstås officiell biljett till F1-racet på Hungaroring!

aug
1
sön 2021

Budapest F1

Formel 1 Resor
Hungaroring - Budapest

FlygHotellBiljett
fr 5295 SEK
HotellBiljett
fr 3795 SEK
Biljett
fr 1295 SEK
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.