Austin F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

Austin F1

Circuit Of The Americas - Austin

Upplev Formel 1 – Live på Circuit of the Americas!

USA Grand Prix är en deltävling i Formel 1-VM som sedan 2012 genomförs i Austin-Texas, på Circuit of the Americas (i förkortning kallad COTA). Utöver Formel 1 körs även växelvis Moto GP, V8 Supercars och Indycar Series på denna bana. Sedan 2019 är Circuit of the Americas även en tävlingsbana i Indycar Series. Inför en tävling kan cirka 120 000 åskådare ta plats för motorsport live!

Tidigare så har USA:s Grand Prix genomförts på Sebring International Raceway (1959), Riverside International Raceway (1960), Watkins Glen International (1961–1980), Dallas Grand Prix Circuit (1984), Detroit Circuit (1985–1988), Phoenix Circuit (1989–1991) och Indianapolis Motor Speedway (2000–2007). Efter sedan nästan 4 års uppehåll utan ett Grand Prix i USA så fick då Circuit of the Americas möjligheten att stå som värd från och med 2012.

Den tyska arkitekten Hermann Tilke är ansvarig för den senaste banans utformning i Austin och har sedan tidigare varit känd för att skapat bland annat F1-banorna Istanbul Park och ombyggnationen av den klassiska tyska banan Hockenheimring.

Banans utformning är upplagd med sammanlagt 20 kurvor och den totala sträckan för ett varv är 5,5 km. En del av sträckan har inslag från flera europeiska banor som till exempel kurvor som liknar flera från Silverstones bana och har även en liknade arenakurva som Hockenheimring har.

Varvrekordet på Circuit of the Americas med en Formel 1-bil är på 1:39,47 och det sattes 2012 av tysken Sebastian Vettel. Den som tagit flest segrar i USA:s Grand Prix genom tiderna är engelsmannen Lewis Hamilton som har vunnit flest förstaplatser på COTA men även hann med att vinna 2007 på Indianapolis Motor Speedway!

Ta er till amerikanska södern - Njut av värme och snabba bilar

Säkra er biljett för att se världens största motorsport live i det hett tempererade Texas, i den amerikanska södern.

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till loppet, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett under loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa Formel 1-upplevelsen under USA:s Grand Prix i Austin!

okt
20
sön 2024

Austin F1

Formel 1 Resor
Circuit Of The Americas - Austin

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.