Austin F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

Austin F1

Circuit Of The Americas - Austin

Upplev Formel 1 – Live på Circuit of the Americas!

USA Grand Prix är en deltävling i Formel 1-VM som sedan 2012 genomförs i Austin-Texas, på Circuit of the Americas (i förkortning kallad COTA). Utöver Formel 1 körs även växelvis Moto GP, V8 Supercars och Indycar Series på denna bana. Sedan 2019 är Circuit of the Americas även en tävlingsbana i Indycar Series. Inför en tävling kan cirka 120 000 åskådare ta plats för motorsport live!

Tidigare så har USA:s Grand Prix genomförts på Sebring International Raceway (1959), Riverside International Raceway (1960), Watkins Glen International (1961–1980), Dallas Grand Prix Circuit (1984), Detroit Circuit (1985–1988), Phoenix Circuit (1989–1991) och Indianapolis Motor Speedway (2000–2007). Efter sedan nästan 4 års uppehåll utan ett Grand Prix i USA så fick då Circuit of the Americas möjligheten att stå som värd från och med 2012.

Den tyska arkitekten Hermann Tilke är ansvarig för den senaste banans utformning i Austin och har sedan tidigare varit känd för att skapat bland annat F1-banorna Istanbul Park och ombyggnationen av den klassiska tyska banan Hockenheimring.

Banans utformning är upplagd med sammanlagt 20 kurvor och den totala sträckan för ett varv är 5,5 km. En del av sträckan har inslag från flera europeiska banor som till exempel kurvor som liknar flera från Silverstones bana och har även en liknade arenakurva som Hockenheimring har.

Varvrekordet på Circuit of the Americas med en Formel 1-bil är på 1:39,47 och det sattes 2012 av tysken Sebastian Vettel. Den som tagit flest segrar i USA:s Grand Prix genom tiderna är engelsmannen Lewis Hamilton som har vunnit flest förstaplatser på COTA men även hann med att vinna 2007 på Indianapolis Motor Speedway!

Ta er till amerikanska södern - Njut av värme och snabba bilar

Säkra er biljett för att se världens största motorsport live i det hett tempererade Texas, i den amerikanska södern.

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till loppet, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett under loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa Formel 1-upplevelsen under USA:s Grand Prix i Austin!

okt
24
sön 2021

Austin F1

Formel 1 Resor
Circuit Of The Americas - Austin

FlygHotellBiljett
fr 14495 SEK
HotellBiljett
fr 8995 SEK
Biljett
fr 2295 SEK
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.