F1 Silverstone - Formel 1 Biljetter & paketresor

Silverstone F1

Silverstone Circuit -

Upplev Formel 1 - Live på Silverstone Circuit!

Den brittiska motorbanan Silverstone Circuit, belägen knappt tio mil nordväst om London mitt på den engelska landsbygden tillhör en av verkligt klassiska banorna i Formel 1-världen. Redan i F1-VM:s barndom kördes Storbritanniens Grand Prix här och sedan 1987 är Silverstone permanent banan för tävlingen.
Då F1-loppet på Silverstone körs mitt i sommaren fungerar det således alldeles utmärkt i kombination med en resa till London eller dylikt.

Det första Formel 1-loppet på Silverstone inom ramen för världsmästerskapet i F1 kördes 13 maj år 1950 och var faktiskt det allra första VM-loppet i Formel 1 över huvud taget. Som segrare stod italienaren Nino Farina, vilken så småningom också skulle bli den allra första världsmästaren i Formel 1.

I början av 1990-talet genomgick Silverstone en stor förändring och blev betydligt mer teknisk. Sedan dess har banan genomgick ytterligare ett par mindre förändringar. År 2011 fick den sitt nuvarande utseende och mäter numera knappt 5,9 km och innehåller totalt 18 olika kurvor och chikaner.

Flest segrar på Silverstone i VM-sammanhang har fransmannen Alain Prost som mellan åren 1983 och 1993 plockade hem inte mindre än fem segrar här. Banrekordet på den nuvarande banan innehas av australiensaren Mark Webber på 1:33,401 och är från år 2013. I de senaste två årens upplaga av Storbritanniens Grand Prix på Silverstone har hemmasonen Lewis Hamilton stått som segrare. Hamilton har ytterligare en seger från 2008, vilket tillsammans med tysken Michael Schumacher gör honom till den förare med näst flest segrar bakom Alain Prost.

Skräddarsydd paketresa med officiella F1-biljetter

Silverstone Circuit, strax utanför den lilla byn Silverstone i Northamptonshire i mellersta England, har stått som värd för motortävlingar sedan år 1948. Tidigare fungerade den som flygbas för brittiska flygvapnet RAF under andra världskriget.

Silverstones läge gör också att man snabbt och enkelt tar sig både till och från London på runt en timme. Inte långt från Silverstone hittar man även Storbritanniens näst största stad Birmingham samt de klassiska universitetsstäderna Oxford och Cambridge.

Vill man se ett riktigt klassiskt F1-lopp, ja då ska man se det på Silverstone. Räkna också med en härlig stämning på läktarna då Silverstone har kapacitet att inhysa inte mindre än 150 000 åskådare. Funderar man på att göra en F1-resa till Silverstone kan ett bra alternativ vara att boka någon form av paketresa där allt ingår i form av resa, hotell och biljetter till själva loppet. Både enkelt och praktiskt!

jul
18
sön 2021

Silverstone F1

Formel 1 Resor
Silverstone Circuit - Silverstone

FlygHotellBiljett
fr 7995 SEK
HotellBiljett
fr 5995 SEK
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.