China F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

China F1

Shanghai International Circuit - Shanghai

Upplev Formel 1 – Live på Shanghai International Circuit!

Uppförd på ett gammalt risfält i förorten Jiading District så ligger Shanghai International Circuit, specialbyggd för Formel 1 och värd för Kinas Grand Prix sedan 2004. Huvudläktaren vid banan tar in cirka 30 000 som därifrån kan ta del av upp till 80% av kretsen och sammanlagt 200 000 åskådare kan se en tävling runtom banan live.

Kretsen är 5,45 km lång och har ett rykte om sig att ha de mest utmanande hörnkombinationerna av alla F1:s tävlingsbanor. Ett inledande varv inleds med 2 åtdragna svängar skapar direkt prestige och tajta omkörningar. Under 56 varv så tävlar sedan förarna om att kunna titulera sig mästare i Shanghai!

Skulle man se på banan från ovan så ser man att den har formen av det kinesiska tecknet ”shang”, som betyder uppåt. Kanske något som den tyske banarkitekten Hermann Tilke hade någon högre mening med i konstruktionen av banlayouten? För att ge ett ännu större avtryck från den kinesiska kulturen så har alla Paddockanläggningar planerats så att F1-teamen har varsin byggnad uppförda som paviljonger kring en sjö. Denna konstruktion har stora likheter med det forntida Yu Garden, en vacker trädgård som ligger bredvid Stadsgudtemplet i nordöstra delen av Shanghai.

Snabbaste varvet på Shanghai International Circuit har tyska F1-legenden Michael Schumacher stått för, med tiden 1:32,24. Det var även här på Shanghai International Circuit som tysken 2006 tog sin sista Grand Prix seger innan han pensionerade sig from motorsporten. Britten Lewis Hamilton har stått högst upp på podiet flest gånger i Shanghai, hela sex gånger har han fått spruta champagne som nummer 1!

Välkommen till den svårkörda banan med de utmanande hörnen

Säkra er biljett för att se Formel 1 live på Shanghai International Circuit! Besök Kina och ta del av kulturen, maten och världens snabbaste bilar!

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Kinas Grand Prix, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Formel 1 cirkusen i Shanghai!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.