China F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

China F1

Shanghai International Circuit - Shanghai

Upplev Formel 1 – Live på Shanghai International Circuit!

Uppförd på ett gammalt risfält i förorten Jiading District så ligger Shanghai International Circuit, specialbyggd för Formel 1 och värd för Kinas Grand Prix sedan 2004. Huvudläktaren vid banan tar in cirka 30 000 som därifrån kan ta del av upp till 80% av kretsen och sammanlagt 200 000 åskådare kan se en tävling runtom banan live.

Kretsen är 5,45 km lång och har ett rykte om sig att ha de mest utmanande hörnkombinationerna av alla F1:s tävlingsbanor. Ett inledande varv inleds med 2 åtdragna svängar skapar direkt prestige och tajta omkörningar. Under 56 varv så tävlar sedan förarna om att kunna titulera sig mästare i Shanghai!

Skulle man se på banan från ovan så ser man att den har formen av det kinesiska tecknet ”shang”, som betyder uppåt. Kanske något som den tyske banarkitekten Hermann Tilke hade någon högre mening med i konstruktionen av banlayouten? För att ge ett ännu större avtryck från den kinesiska kulturen så har alla Paddockanläggningar planerats så att F1-teamen har varsin byggnad uppförda som paviljonger kring en sjö. Denna konstruktion har stora likheter med det forntida Yu Garden, en vacker trädgård som ligger bredvid Stadsgudtemplet i nordöstra delen av Shanghai.

Snabbaste varvet på Shanghai International Circuit har tyska F1-legenden Michael Schumacher stått för, med tiden 1:32,24. Det var även här på Shanghai International Circuit som tysken 2006 tog sin sista Grand Prix seger innan han pensionerade sig from motorsporten. Britten Lewis Hamilton har stått högst upp på podiet flest gånger i Shanghai, hela sex gånger har han fått spruta champagne som nummer 1!

Välkommen till den svårkörda banan med de utmanande hörnen

Säkra er biljett för att se Formel 1 live på Shanghai International Circuit! Besök Kina och ta del av kulturen, maten och världens snabbaste bilar!

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Kinas Grand Prix, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Formel 1 cirkusen i Shanghai!

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.