Melbourne F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

Melbourne F1

Albert Park - Melbourne

Upplev Formel 1 – Live på Albert Park Circuit!

Det nästa äldsta racingtävlingen är Australiens Grand Prix som körs årligen i Melbourne på Albert Park Circuit! Tävlingen blev en del av F1-kalendern 1985 och då stod Adelaide Street Circuit, stadsloppet i Adelaide, värd för tävlingen fram till 1995. Året därpå fick huvudstaden Melbourne ta över äran som värdstad för Australiens Grand Prix och blickarna riktades då mot den klassiska F1-marken i förorten Albert Park, tre kilometer söder om centrala Melbourne.

Albert Park hade tidigare varit värd för Grand Prix men 1996 blev det första året som ett officiellt lopp i F1-mästerskapet. Banan öppnades för första gången 1953 och fick inför sitt införande i Världsmästerskapet genomgå en hel del uppgraderingar och förändringar. Kretsen är idag 5,3 km lång, designad att innehålla både delar av allmänna vägar såsom nya vägsektioner och banan omger även Albert Park Lake.

58 varv behöver man genomföra på Albert Park Circuit innan den svartvita flaggan vajar. Snabbaste varvet under en tävling på banan har tysken Michael Schumacher genomfört, med tiden 1: 24,13.  Största utmaningen är att banans yta brukar vara känd för att var ojämn och vått väder kan bidra till en notorisk hal yta att hantera för deltagarna och deras bilar. Banans karaktär brukar dock oftast beskrivas som snabb och relativt lättkörd av förarna och cirka 80 000 åskådare kan ta plats på området och se Formel 1 i världsklass!

Australiens Grand Prix hade under sin placering i Adelaide, alla 11 år, varit ett av de sista loppen på F1-säsongen. Sedan flytten till Melbourne och Albert Park så har detta Grand Prix istället blivit det inledande loppet i tävlingskalendern.

Besök staden med skyskraporna och se en av de äldsta racingtävlingarna

Med en pulserande stadsbild, värme och stränder så är Melbourne en F1-destination med stort mervärde. Ta del av både staden och den cirkus som innebär när F1 besöker Melbourne!

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Melbournes F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Australiens Grand Prix!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.