Moto GP - Biljetter & motorresor

Full fart på två däck. Snabba kurvtagningar, intensiva omkörningar och motorvrål. Välkommen till Moto GP live!

Moto GP är högst rankat inom roadracing och ses som motorcykelns motsvarighet till bilens Formel 1. Tävlingen arrangerades för första gången 1949 och genomförs varje år med 20 tävlingshelger fördelade på olika platser runtom hela världen. Den förare som har flest poäng samlade efter alla deltävlingar under en säsong får sedan äran att titulera sig världsmästare!

Moto GP - Motorbike in action

Oavsett vilken destination man kan tänka sig för att få se Moto GP live så kan man göra det med stora förväntningar om en upplevelse utöver det vanliga. Alternativen och bredden är stor. En resa till Qatar och Losail International Cirquit, Le mans Cirquit i Frankrike och Misano Wold Cirquit i San Marino är bara några få av de Grand Prix:s som man kan välja emellan för en fantastisk motorsportupplevelse!

Officiella biljetter till Moto GP live – en upplevelse för livet!

Oavsett destination och val av tävling kan vi på Go Sport Travel erbjuda officiella biljetter till alla deltävlingarna! Utbudet är dock brett när det gäller val av biljettkategorier. Antingen kan man sitta på ett av alla Grandstands som är utplacerade längs med olika delar av banorna, alla med sina fördelar, eller så väljer man kategorin General Admission med ett enkelt inträde till en tilldelad yta där inga reserverade sittplatser finns och istället ståplats gäller.

Förutom valet av kategori kan man välja hur många dagar man vill uppleva Moto GP. Vill man ha en 1-dagars biljett där man får se den prestigefulla tävlingsdagen, eller kanske välja en Weekendbiljett och få följa uppbygganden dagarna innan med förarnas träningslopp och placeringskval till tävlingen.

Vi guidar er till rätt kategori som passar just era behov, förutsättningar och önskemål!

Skräddarsydda resor efter era önskemål

Men det är inte bara upplevelsen av Moto GP som är resan, självklart finns vi till hands med den långa erfarenhet vi har från motorsportresor och destinationerna. Tillsammans med er skräddarsyr vi gärna ihop en komplett resa för er med boende som maximerar vistelsen, flygtider som passar just er och som tillsammans mer rätt evenemangsbiljett ger ett fantastiskt minne för livet!

Kontakta oss idag via telefon +46 (0)660-21 10 90 eller maila oss här!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.