F1 Spielberg - Formel 1 Biljetter & paketresor

Spielberg F1

A1 / Red Bull Ring - Spielberg

Upplev Formel 1 - Live på A1 / Red Bull Ring!

Red Bull Ring, strax utanför den lilla orten Spielberg i sydöstra Österrike, är alplandets absoluta centrum vad gäller Formel 1 och även värd för Österrikes Grand Prix. Banan som tidigare gick under namnet A1-ring har en F1-historia som går tillbaka över 40 år i tiden. De senaste åren har Österrikes Grand Prix på Red Bull Ring körts i slutet av juni eller början av juli, med andra ord under en tid som gör sig mycket bra för en sommarresa till de österrikiska Alperna med omnejd.

Red Bull Ring började byggas redan år 1969 under namnet Österreichring och året därpå, närmare bestämt 16 augusti kördes det allra första Formel 1-loppet på banan med belgaren Jacky Ickx som segrare.

Därefter stod Österreichring som värd för Österrikes Grand Prix ända fram till år 1987. Det var också här som den svenske föraren Ronnie Peterson tog sin allra sista seger i augusti år 1978 innan han tyvärr förolyckades på Monza några veckor senare.
Efter 1987 års upplaga av Österrikes Grand Prix skulle det dröja ända fram till 1997 innan det återigen kördes F1 på Österreichring som nu både byggts om och fått ett nytt namn, A1-ring. På grund av säkerhetsaspekter hade banan också kortats ner från knappt 6 km till drygt 4,3 km.

På A1-ring kördes det sedan F1 fram till och med år 2003 innan det var dags för ett nytt uppehåll på drygt 10 år. Efter att energidryckesföretaget Red Bull köpt banan inleddes en ombyggnad i slutet av 2008 och år 2011 nyinvigdes banan under namnet Red Bull Ring. Dock dröjde det till år 2014 innan Österrikes Grand Prix återvände till banan.
Då Red Bull Ring endast innehåller nio kurvor gör detta det möjligt att på flera ställen på banan komma upp i mycket höga hastigheter. Banrekordet, som är från 2003, innehas av Michael Schumacher och lyder på 1:08,377.

Se snabba bilar, vid foten av Österrikiska Alperna

Red Bull Rings läge vid foten av Alperna i sydöstra Österrike gör Österrikes Grand Prix till en perfekt F1-upplevelse i kombination med härliga och avslappnande naturupplevelser. Dessutom hittar man på inte alltför långt avstånd även städer som Wien och Salzburg, vilka bägge definitivt är värda ett besök om man befinner sig i Österrike.

Ett bra tips om man vill se Österrikes Grand Prix är att boka någon form av paketresa genom oss på Go Sport Travel, där allt från boende, flyg till officiella biljetter till F1-racet på Red Bull Ring kan ingå. Paketresan skräddarsys då, helt efter era önskemål!

jul
4
sön 2021

Spielberg F1

Formel 1 Resor
A1 / Red Bull Ring - Spielberg

FlygHotellBiljett
fr 4995 SEK
HotellBiljett
fr 3995 SEK
Biljett
fr 1495 SEK
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.