Mexico F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

Mexico F1

Autódromo Hermanos Rodriguez - Mexico City

Upplev Formel 1 – Live på Autódromo Hermanos Rodríguez!

På Autódromo Hermanos Rodríguez har det körts F1 Grand Prix varje år sedan 2015, detta efter en 22 års frånvaro från tävlingskalendern! Stora renoveringar av banan skedde inför detta för att vara i samklang med den tid som gått. Vem som stod för den nya kretsdesignen? Ja, självklart tyska F1-legenden Hermann Tilke!

Tidigare deltagande som ett F1 Grand Prix skedde mellan 1963–1970 och 1986–1992. Vid motorbanans öppning 1962 döptes den till Magdalena Mixhuca circuit men ändrades strax därefter till Autódromo Hermanos Rodríguez för att hylla de två bröderna Ricardo och Pedro Rodríguez, båda racerförare som omkom bakom ratten några år efter banans öppning.

Kretsen är placerad i sydöstra delen av Mexico City, i en offentlig park som idag heter Magdalena Mixhuca Sports City. En annan stor motorsport som har genomförts här genom åren är Nascar och dess Nascar Nationwide Series. Denna park blev även känd 1968 för att varit en olympisk park för 4 stycken grenar under de Olympiska sommarspelen som då arrangerades i den mexikanska huvudstaden.

Banans längd är 4,3 km, en relativt kort krets jämfört med de flesta av banorna som är med i F1:s tävlingskalender. Ett Grand Prix här genomförs under sammanlagt 71 varv. Snabbaste varvet under en tävling har monegasken Charles Leclerc, som 2019 körde under tiden 1: 19,23.

Autódromo Hermanos Rodríguez bjuder på en speciell karaktär och utmaning åt förarna, belägen 2240 meter över havet och med den svåra och snabba Peralta-hörnet som avslutar ett varv. Räkna med spänning och hög fart längs med asfalten i Mexico City!

Njut av den härliga matkulturen och världens bästa motorsport på gatorna i Mexico City

Ta chansen och besök Mexikos huvudstad och hugg in på den fantastiska matkulturen, god dryck och den underbara cirkus som F1 erbjuder när den tar sig runtom i världen!

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Mexikos F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Mexikos Grand Prix!

okt
31
sön 2021

Mexico F1

Formel 1 Resor
Autódromo Hermanos Rodriguez - Mexico City

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.