F1 Barcelona - Formel 1 Biljetter & paketresor

Barcelona F1

Circuit de Catalunya - Barcelona

Formel 1 live på Circuit de Barcelona-Catalunya!

Circuit de Barcelona-Catalunya är Spaniens absoluta centrum vad gäller Formel 1 och det är också här som många F1-stall testar sina bilar inför kommande säsong. F1-banan i Barcelona är mycket varierande och utmanande med såväl små och snäva kurvor som längre och mer utdragna. Givetvis innehåller även banan ett par raksträckor där det ges möjlighet att komma upp i riktigt höga hastigheter.

Befinner man sig i Barcelona eller i trakterna däromkring så är Spaniens Grand Prix, som körs på Circuit de Barcelona-Catalunya körs på våren (mitten maj), förstås det optimala resmålet om man funderar på att åka på en F1-resa!

Kombinera Formel 1 med bad och kultur

Circuit de Barcelona-Catalunya, en dryg mil norr om Barcelona stod färdig år 1991. Samma år flyttades också Spaniens Grand Prix hit, som tidigare hade körts i Jerez och innan dess i Jarama. Vinnare första året blev britten Nigel Mansell, vilken även vann året därpå. År 1992 avgjordes även det olympiska lagtempoloppet i cykel här.

Mest framgångsrik på banan har tysken Michael Schumacher varit som under sin karriär vann hela sex gånger här, varav fyra gånger i rad mellan åren 2001 och 2004. Årets lopp vanns av holländaren Max Verstappen, tävlandes för stallet Red Bull-TAG Heuer.

Banan bjuder som sagt på mycket varierande körning och innehåller inte mindre än 16 olika kurvor och chikaner med en totallängd på 4,67 km. I den tredje kurvan utsätts förarna för en kraft motsvarande hela 4 G. I det tuffa partiet mellan elfte och sista kurvan tvingas förarna ner i tvåans växel innan det är dags att ge sig ut på en över en kilometerlånga start-och-målrakan, på vilken det är möjligt att nå riktigt höga hastigheter. Banrekordet innehas av finländaren Kimi Räikkönen, som under sitt segerlopp år 2008 slutförde ett varv på 1:21.670.

Befinner man sig i Barcelona eller i trakterna däromkring under maj månad bör man definitivt ta chansen att se Formel 1-loppet på Circuit de Barcelona-Catalunya. Då banan tar in över 140 000 åskådare är ofta racen här rena folkfesterna. Dessutom är ju ljudet att skenade motorer något som måste upplevas live.

Barcelona brukar som regel också bjuda på härligt försommarväder i mitten av maj, vilket under ett besök i staden även då ges fina möjligheter till bad, strandpromenader och härliga uteserveringar hos massvis av trevliga caféer och restauranger.

Tycker man det tar för mycket tid att både boka resa, hotell samt biljetter på egen hand är ett bra tips att boka någon form av paketresa eller liknande genom oss där allting ingår. Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter bland flera olika kategorier till F1 Barcelona och vi kan sy ihop det i ett komplett paketförslag med boende och flyg, helt efter era önskemål!


Local City Tax:

As of 1 November 2012, a new city tax will be applied in Catalonia, Spain on tourist services. The new tax applies to all hotels in the community of Catalonia.
The amount for the tax varies as following:

Hotels in Barcelona:
1 or 2 or 3star hotels: 0.75 Euro
4 star hotels: 1.25 Euros
5 star hotels: 2.50 Euros

Hotels in rest of Catalonia:
1 or 2 or 3star hotels: 0.50 Euro
4 star hotels: 1.00 Euro
5 star hotels: 2.50 Euros

The tax is per person and day and will be applied for a maximum of 7 days and directly payable to the hotel. Does not apply for the ages up to 16.

maj
9
sön 2021

Barcelona F1

Formel 1 Resor
Circuit de Catalunya - Barcelona

Slutsålt
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.