Montreal F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

Montreal F1

Gilles Villeneuve Circuit - Montreal

Upplev Formel 1 – Live på Circuit Gilles Villeneuve!

I Montreal har det sedan 1978 körts ett Grand Prix varje år som en deltävling i Formel 1 Världsmästerskapet. Tävlingsbanan heter Circuit Gilles Villeneuve och invigdes redan 1978 men då under namnet Circuit Île Notre-Dame. Det tragiska dödsfallet 1982 för den kanadensiska racerföraren Gilles Villeneuve bidrog dock till en hyllning till honom, då det samma år då beslutades att F1-banan skulle få ett nytt namn, det som idag är Circuit Gilles Villeneuve.

Kretsens längd är idag 4,36 km och Kanadas Grand Prix genomförs under sammanlagt 70 varv. Det snabbaste varvet på Circuit Gilles Villeneuve kördes 2019 av finländaren Valtteri Bottas, med tiden 1: 13,08.

Circuit Gilles Villeneuve är belägen öster om centrala Montreal, i Parc Jean-Drapeau. Den består av två öar, Saint Helen's Island och Notre Dame Island. På den sistnämnda ön finns kretsen placerad, omgiven av parkområden och i mitten finns en sjö.

Kretsen upplevs som utmanade med barriärer som löper nära banan och med sin största svårighet i den sista chicanen innan målrakan. Den består av tight svängyta med en utgående barriärväg som fått det ikoniska namnet ”Wall of Champions”. Namnet fick sitt ursprung när tre stycken F1-legender körde in i väggen 1999, Damon Hill, Michael Schumacher och Jacques Villeneuve (son till den bortgångne Gilles Villeneuve). Då detta hände så var utgångsbarriären även marknadsförd med en turistslogan för regionen, Bienvenue au Québec (Välkommen till Quebec).

En annan höjdpunkt längs med banan är hårnålskurvan vid den 10:e kurvan med en 180 graders vändning som ofta kan bidra till att bilarna snurrar ut på avrinningsområdet och även skickliga omkörningar kan ses vid denna del av banan.

Ta er till lönnlövens hemland

Besök det natursköna Kanada, starkt förknippad med lönnlöven, både som en symbol på landets flagga och för lönnsirapen till pannkakorna. Montreal är det som står värd för Kanadas Grand Prix och förutom världens största motorsport live så kan ni förbereda er på ett besök i en pulserande storstad!

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Montreals F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Kanadas Grand Prix!

jun
13
sön 2021

Montreal F1

Formel 1 Resor
Gilles Villeneuve Circuit - Montreal

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.