F1-Resor & biljetter

Att se ett Formel 1 lopp live kan vara bland de mäktigaste upplevelserna som finns vågar vi påstå.

Bara känslan av att stå med sin F1-biljett vid ingången till Circuit de Catalunya i Spanien eller Silverstone i England och höra hur GP-tävlingarna börjar att varvas upp får adrenalinet att flöda. Det spelar inte någon roll hur många Grand Prix du har sett genom åren, man blir alltid lika överraskad över F1 bilarnas fart och prestanda. 

aug
26
sön 2018

Belgium F1

Formel 1 Resor
Circuit de Francorchamps - Spa

Slutsålt
sep
2
sön 2018

Monza F1

Formel 1 Resor
Autodromo Nazionale di Monza - Milano

FlygHotellBiljett
fr 7395 SEK
HotellBiljett
fr 4995 SEK
Biljett
fr 1295 SEK
sep
16
sön 2018

Singapore F1

Formel 1 Resor
Singapore Circuit - Singapore

FlygHotellBiljett
fr 11995 SEK
HotellBiljett
fr 6595 SEK
Biljett
fr 2595 SEK
sep
30
sön 2018

Sochi F1

Formel 1 Resor
Sochi Olympic Park Circuit - Sochi

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
fr 4595 SEK
Biljett
fr 1995 SEK
okt
21
sön 2018

Austin F1

Formel 1 Resor
Circuit Of The Americas - Austin

FlygHotellBiljett
fr 13995 SEK
HotellBiljett
fr 7495 SEK
Biljett
fr 2295 SEK
nov
11
sön 2018

São Paulo F1

Formel 1 Resor
Autodromo José Carlos Pace - São Paulo

FlygHotellBiljett
fr 16495 SEK
HotellBiljett
fr 7995 SEK
Biljett
fr 2595 SEK
nov
25
sön 2018

Abu Dhabi F1

Formel 1 Resor
Abu Dhabi - Yas Marina Circuit - Abu Dhabi

FlygHotellBiljett
fr 14495 SEK
HotellBiljett
fr 9995 SEK
Biljett
fr 2995 SEK

Formel 1 - En upplevelse utöver det vanliga

Formel 1 Race Winner

Vi på GO Sport Travel vill naturligtvis att du skall få uppleva detta och som researrangör hjälper vi dig antingen med F1 biljetter eller kompletta F1-resor. Oavsett om det är klassiska Monza utanför Milano i Italien, exklusiva Monaco GP i Monte Carlo, svårkörda Francorchamps (Spa) i Belgien eller kurviga Hungaroring i Budapest ser vi till att du får en upplevelse utöver det vanliga. Lägg därtill att vi även erbjuder anpassade paket till alla lopp utanför Europa så som Nordamerika, Sydamerika, Australien och Asien med Abu Dhabi GP som avslutning på säsongen. Med vår kunskap och erfarenhet tipsar vi dig gärna om vilken biljett som passar dig bäst. Vill du dessutom ha boende och flyg hjälper vi till att sy ihop hela F1-resan, helt efter dina villkor!
Efter många år i branschen kan vi erbjuda alla möjliga olika biljettkategorier till samtliga F1 lopp, men vilken Formel 1 biljett är det som passar dig bäst? Kanske vill du bara ha en inträdesbiljett (General Admission) utan att ha någon fast plats att sitta på? Är du mer intresserad av att ha din egen sittplats under tävlingarna på någon av läktarna (Grandstand)? Eller är det en VIP-biljett (Paddock) som garanterar dig plats i en lyxig svit med mat, dryck och tillträde till depåområdet? Berätta för oss hur du vill att din Formel 1 resa skall vara utformad så ordnar vi det.

Med våra trygga villkor ser vi till att du får din F1-biljett hemskickad i god tid innan loppet. Om du vill ha hotell och flyg inkluderat tillsammans med biljetten skräddarsyr vi din paketresa efter dina kriterier. Lägg enkelt in din bokning på vår hemsida genom att välja önskad Formel 1 biljett och boende. Vill du även ha med flyg för att få en komplett F1-resa skriver du med detta.

Följ Lewis Hamilton i sin Mercedes, Ferraris Kimi Räikkönen och Sebastian Vettel eller vårt svenska hopp Marcus Ericsson i Sauber på närmare håll och säkra upp din Formel 1 resa eller F1-biljett redan idag. Tro oss, du kommer inte att ångra dig!

Makalöst intresse!

Vi har ett otroligt intresse kring våra produkter, och i samband med viss internutbildning har vi just nu lite längre svarstider än vanligt. Vi ber om er förståelse, och ser fram emot att kontakta dig så fort som möjligt.
/ GO Sport Travel

Varför boka en paketresa jämfört med enbart evenemangsbiljetter?

Det finns flera skäl till att boka en komplett paketresa med en arrangör, och vi pekar här på ett urval av de fördelar som ger dig som kund trygghet innan, under och efter din resa.

  • Lagstadgad resegaranti ställd för din trygghet
  • Skydd av paketreselagen
  • Skyddad mot valutarisker
  • Försäkra 100% av din resa
  • Personlig kontakt från bokning till hemkomst
  • Stor expertis om resmålen
  • Tidsbesparing vid planering

Läs mer här!

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent


Fulham FC Officiell Agent


AC Milan Officiell Agent