São Paulo F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

São Paulo F1

Autodromo José Carlos Pace - São Paulo

Upplev Formel 1 – Live på Autódromo José Carlos Pace!

Sedan 1973 har Brasiliens Grand Prix körts i São Paulo, på Autódromo José Carlos Pace. Banan är vackert belägen i stadsdelen Interlagos.  Banan hette till en början Autódromo de Interlagos, men döptes 1985 om efter den bortgångne brasilianske racingföraren José Carlos Pace. Förutom Grand Prix så anordnar banan även andra evenemang, som biltävlingar, konserter och ravefester!

Innan São Paulo fick äran 1973 att anordna Grand Prix i F1-mästerskapet så har det även körts tävlingar i grannstaden Rio de Janeiro, på Autódromo Inter Nelson Piquet, mest känd som Jacarepaguá. 1978 och mellan 1981–1989 kördes det Formel 1 bilar i staden som är starkt förknippad med karneval och Copacabana. Denna krets finns dock inte kvar längre då den revs 2012 för att skapa utrymme för de Olympiska spelen 2016 i Rio.

Kretsen är 4,30 km och ett Grand Prix på Autódromo José Carlos Pace körs under 71 varv. Det snabbaste varvet längs med banan kördes 2018 av finländaren Valtteri Bottas, under tiden 1: 10,54. Flest gånger överst på prispallen har F1-legenden Alain Prost stått, med sammanlagt sex stycken förstaplatser.

Banan upplevs som väldigt utmanande med en ormliknande utformning halvvägs in, med 5 svängar som bjuder upp till tighta omkörningar och avkörningar. Kretsen är också designad med två långa raksträckor, väldigt uppskattade av åskådarna, där en av dom är målrakan där topphastigheter på upp till 320 km/h har uppmätts!

Res till Brasilien – Samba, stränder och Formel 1 live

Upplev när Brasiliens kultur och karnevalkänsla tar emot Formel 1 cirkusen i São Paulo, vid den vackra Brasilianska östkusten!

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till São Paulos F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Brasiliens Grand Prix!

nov
7
sön 2021

São Paulo F1

Formel 1 Resor
Autodromo José Carlos Pace - São Paulo

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan
Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.