São Paulo F1 - Formel 1 Biljetter & paketresor

São Paulo F1

Autodromo José Carlos Pace - São Paulo

Upplev Formel 1 – Live på Autódromo José Carlos Pace!

Sedan 1973 har Brasiliens Grand Prix körts i São Paulo, på Autódromo José Carlos Pace. Banan är vackert belägen i stadsdelen Interlagos.  Banan hette till en början Autódromo de Interlagos, men döptes 1985 om efter den bortgångne brasilianske racingföraren José Carlos Pace. Förutom Grand Prix så anordnar banan även andra evenemang, som biltävlingar, konserter och ravefester!

Innan São Paulo fick äran 1973 att anordna Grand Prix i F1-mästerskapet så har det även körts tävlingar i grannstaden Rio de Janeiro, på Autódromo Inter Nelson Piquet, mest känd som Jacarepaguá. 1978 och mellan 1981–1989 kördes det Formel 1 bilar i staden som är starkt förknippad med karneval och Copacabana. Denna krets finns dock inte kvar längre då den revs 2012 för att skapa utrymme för de Olympiska spelen 2016 i Rio.

Kretsen är 4,30 km och ett Grand Prix på Autódromo José Carlos Pace körs under 71 varv. Det snabbaste varvet längs med banan kördes 2018 av finländaren Valtteri Bottas, under tiden 1: 10,54. Flest gånger överst på prispallen har F1-legenden Alain Prost stått, med sammanlagt sex stycken förstaplatser.

Banan upplevs som väldigt utmanande med en ormliknande utformning halvvägs in, med 5 svängar som bjuder upp till tighta omkörningar och avkörningar. Kretsen är också designad med två långa raksträckor, väldigt uppskattade av åskådarna, där en av dom är målrakan där topphastigheter på upp till 320 km/h har uppmätts!

Res till Brasilien – Samba, stränder och Formel 1 live

Upplev när Brasiliens kultur och karnevalkänsla tar emot Formel 1 cirkusen i São Paulo, vid den vackra Brasilianska östkusten!

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till São Paulos F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Brasiliens Grand Prix!

nov
5
sön 2023

São Paulo F1

Formel 1 Resor
Autodromo José Carlos Pace - São Paulo

FlygHotellBiljett
fr 24995 SEK
HotellBiljett
fr 9995 SEK
Biljett
fr 3995 SEK
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.