F1 Suzuka - Formel 1 Biljetter & paketresor

Suzuka F1

Suzuka Circuit - Suzuka

Upplev Formel 1 – Live på Suzuka Circuit!

Japan var det första landet i Asien som fick arrangera ett Grand Prix, som en del av Världsmästerskapet. Ända sedan 2009 har tävlingen avgjorts på Suzuka Circuit, i de norra delarna av Japan. Tävlingen har flera gånger fått vara schemalagt som det sista loppet i F1-kalendern, vilket i sin tur då gett dom äran att kora den nya världsmästaren efter avslutat lopp!

Banan skapades 1962, efter ett initiativ av Soichiro Honda, grundaren av Honda Motor. Arkitekten bakom det hela blev då holländaren John Hugenholtz som senare ritade den nu ikoniska kretsen och första Grand Prix tävlingen avgjordes där 1963. Första officiella Grand Prix inom Världsmästerskapet kördes däremot först 1987 och nuförtiden kan hela 155 000 åskådare uppleva F1-bilarna längs med Suzuka Circuit.

Kretsen på totalt 5,8 km är placerad i utkanten av den japanska staden Suzuka och där är den fint integrerad med grönområden och parker. Banan är utformad i form av siffran 8 och i korsningen använder de sig av en viadukt. Ett Grand Prix på Suzuka Circuit körs under 53 varv och 2019 genomfördes det snabbaste varvet hittills på kretsen, tiden skrevs till 1:30,98 och kördes av den brittiska racingstjärnan Lewis Hamilton.

Suzuka Circuit beskrivs som en snabb bana med en U-kurva vid sväng 11 och S-kurvor som bidrar till spännande omkörningsdueller! Banan har bidragit med många oförglömliga händelser genom åren och F1-legender som Michael Schumacher och Mika Häkkinen har båda fått avsluta säsongen som världsmästare i Suzuka!

Res till den fantastiska japanska kulturen och upplev F1 på plats

Förbered er för härliga minnen, mitt i den japanska kulturen i staden Suzuka, kombinera detta med världens snabbaste bilar i Formel 1-tävlingen på Suzuka Circuit! Upplevelsen är svår att överträffa med den fantastiska japanska matkulturen, omgivningen och den festivalkänsla som F1 tar med sig till sin värdstad.

Vi på Go Sport Travel kan erbjuda officiella biljetter till Suzuka F1, med möjligheten för er som kund att välja bland flertalet kategorier och antingen 1- eller 3 dagars inträde. Vi ser efter just era önskemål och på så sätt får ni en biljett till loppet som passar just era förutsättningar och förväntningar!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt boende och sätta ihop en resa helt på egen hand. Vi kan hjälpa er, att helt efter era önskemål skräddarsy en komplett resa med boende, anpassade flygtider och rätt biljettkategori för den bästa upplevelsen under Japans Grand Prix!

 

 

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

 

 

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Manchester City crest

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.