Brentford FC & Brentford Community Stadium

Brentford är belägen i västra London precis där floderna Themsen och Brent möts. Inför säsongen 2020-21 står nu den nya arenan Brentford Community Stadium klar som klubbens nya hem, med plats för cirka 17 000 åskådare. En modern arena som gör klubben redo att kunna hävda sig på ett helt annat sätt, både på plan och ekonomiskt.

apr
20
tis 2021

Brentford FC - Cardiff City

The Championship - England
Brentford Community Stadium - London

Biljett
Förfrågan
maj
8
lör 2021

Brentford FC - Watford FC

The Championship - England
Brentford Community Stadium - London

FlygHotellBiljett
Förfrågan
HotellBiljett
Förfrågan
Biljett
Förfrågan

Brentford FC spelade tidigare sina hemmamatcher på Griffin Park som arenan hette fram till och med säsongen 2019–2020. På denna arena hade laget spelat sedan den byggdes 1904. Då arenan har en anmärkningsbar ålder har den genomgått löpande renoveringar, med en slutgiltig kapacitet på cirka 12 700 åskådare. Arenan var även något unik då det förr fanns en pub i varje hörn.

Brentford var med och grundade Third Division och i slutet av 1920–1930 talet så började man göra stora framsteg. Säsongen 1929/30 vann man alla sina hemmamatcher och sedan säsongen 1935 gick man upp i First Division och slutade då på 5 plats vilket är klubbens bästa ligaplacering.

Under slutet av 1960-talet höll man på att tas över av Queens Park Rangers, men klarade sig tack vare ett nödlån på 104 000 pund.

Att besöka Brentford FC:s nya hem - Brentford Community Stadium

Brentfords smeknamn är "The Bees ". Smeknamnet skapades av ett par studenter från Borough Polytechnic på 1890-talet när de deltog i en match och ropade högskolans sång "Bock Up Bs " till stöd för sin vän och dåvarande Brentford-spelare Joe Gettins.

Den nya arenan ligger vid Lionel Road som ligger mellan Kew Bridge Railway Station och M4 och därifrån är det ungefär 1 mil från gamla arenan Griffin Park.

Från centrala London så tar man sig enkelt ut till Brentford med tåg. Ni kan antingen välja att åka tunnelbanan till South Ealing Station och sedan gå därifrån till arenan som tar ungefär 30 minuter och där rekommenderas att ta ett besök på någon av de supporterpubarna som finns i närheten. Man kan också ta tåget hela vägen till Kew Bridge Railway Station och där tar det bara någon minut att komma fram till arenan Brentford Community Stadium.

Officiella matchbiljetter till Brentford Community Stadium

Till nya arenan kommer Brentford FC och GO Sport Travel genom vårat avtal med klubben och som Skandinaviens enda officiella återförsäljare till Brentford FC att kunna erbjuda fler olika biljettkategorier. Brentford Community Stadium kommer att ha ett par olika lounger och hospitality biljetter att erbjuda med både mat och dryck. De kommer också att kunna erbjuda enbart General Admisson biljetter och då har ni enbart sittplats och tillgång till bar eller kiosk.

Särskilda avbokningsvillkor Paketresor

Paketresor (flyg och/eller hotell inklusive evenemangsbiljett)

Bokas och bekräftas 2020-09-01—2021-06-30.

För att underlätta vid köp av paketresa har vi under 2020-2021 än förmånligare villkor.

Om du behöver boka av din resa på grund av UD-avrådan eller utlyst karantän på din destination så erhåller du 70% i återbetalning

  • Avrådan ska ligga 5 dagar innan planerad utresa
  • Utbetalning sker inom 90 dagar
Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Officiell Agent

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

West Ham official hospitality reseller logga
Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

 

Premier League – Reducerad kapacitet till en början

Premier League startade den 12/9 och till en början kommer läktarna vara stängda. Klubbarnas arenor är godkända för reducerad kapacitet och när fans är välkommen in på läktarna så rör det sig om allt från 20%-40% som det ser ut just nu.

Hur påverkar detta dig som resenär?
Du har säkert läst i media att de platser som släpps enbart kommer gå till medlemmar av klubben. Detta är till viss del sant, men vi är stolta att meddela att GO Sport Travel genom långa och mycket goda relationer med klubbarna behåller våra avtal i nivå med den reducerade kapaciteten klubbarna snart presenterar.
Du kan alltså med hjälp av GO Sport Travel AB fortsättningsvis vara en av de som sitter på läktaren och upplever Premier League live, redan i Oktober!

Det planeras för att varje besökare behöver vidta vissa kloka åtgärder, som till exempel att bära munskydd etc. Därtill kommer varje besökares namn vara utskrivet på biljetten, och efterföljande identitetskontroller sker vid ankomst till arenaområdet.
Kortfattat ska varje besökare ha just sin biljett som är registrerad av klubben. Registreringen sköter naturligtvis GO Sport Travel om för besökarens räkning.

Klubbarna är mycket glada över att ha en hög trygghet i vilka besökare de har på plats, både för dem själva och besökarna. Klubbarna hoppas även i och med detta att antalet minder önskvärda biljettaktörer minskar. Vi uppmanar dig till att vara observant när du lyssnar på andra aktörer.

Det kan finnas biljett/researrangörer som kommer förmedla att ovanstående restriktioner inte kommer krävas, men det är då inte korrekt information.
Vi ser fram emot att inom kort meddela när vi tillsammans med klubbarna öppnar försäljningen för kommande Premier League säsong.
/ GO Sport Travel

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.