Brentford FC & Brentford Community Stadium

Brentford är belägen i västra London precis där floderna Themsen och Brent möts. Inför säsongen 2020-21 står nu den nya arenan Brentford Community Stadium klar som klubbens nya hem, med plats för cirka 17 000 åskådare. En modern arena som gör klubben redo att kunna hävda sig på ett helt annat sätt, både på plan och ekonomiskt.

Brentford FC spelade tidigare sina hemmamatcher på Griffin Park som arenan hette fram till och med säsongen 2019–2020. På denna arena hade laget spelat sedan den byggdes 1904. Då arenan har en anmärkningsbar ålder har den genomgått löpande renoveringar, med en slutgiltig kapacitet på cirka 12 700 åskådare. Arenan var även något unik då det förr fanns en pub i varje hörn.

Brentford var med och grundade Third Division och i slutet av 1920–1930 talet så började man göra stora framsteg. Säsongen 1929/30 vann man alla sina hemmamatcher och sedan säsongen 1935 gick man upp i First Division och slutade då på 5 plats vilket är klubbens bästa ligaplacering.

Under slutet av 1960-talet höll man på att tas över av Queens Park Rangers, men klarade sig tack vare ett nödlån på 104 000 pund.

Att besöka Brentford FC:s nya hem - Brentford Community Stadium

Brentfords smeknamn är "The Bees ". Smeknamnet skapades av ett par studenter från Borough Polytechnic på 1890-talet när de deltog i en match och ropade högskolans sång "Bock Up Bs " till stöd för sin vän och dåvarande Brentford-spelare Joe Gettins.

Den nya arenan ligger vid Lionel Road som ligger mellan Kew Bridge Railway Station och M4 och därifrån är det ungefär 1 mil från gamla arenan Griffin Park.

Från centrala London så tar man sig enkelt ut till Brentford med tåg. Ni kan antingen välja att åka tunnelbanan till South Ealing Station och sedan gå därifrån till arenan som tar ungefär 30 minuter och där rekommenderas att ta ett besök på någon av de supporterpubarna som finns i närheten. Man kan också ta tåget hela vägen till Kew Bridge Railway Station och där tar det bara någon minut att komma fram till arenan Brentford Community Stadium.

Officiella matchbiljetter till Brentford Community Stadium

Till nya arenan kommer Brentford FC och GO Sport Travel genom vårat avtal med klubben och som Skandinaviens enda officiella återförsäljare till Brentford FC att kunna erbjuda fler olika biljettkategorier. Brentford Community Stadium kommer att ha ett par olika lounger och hospitality biljetter att erbjuda med både mat och dryck. De kommer också att kunna erbjuda enbart General Admisson biljetter och då har ni enbart sittplats och tillgång till bar eller kiosk.

Officiella produktavtal:

Genom våra avtal, som i flera fall är de största på marknaden, erbjuder vi dig 100% trygghet när du bokar din biljett. Säkra leveranser, utvalda sittplatser och möjlighet till Hospitality ger dig alltid valuta för dina pengar.

Royal Ascot official crest

Arsenal Officiell Agent Logga

Chelsea FC Officiell Agent

Official reseller of Chelsea FC Women - GO Sport Travel

Officiell Agent Manchester United

Manchester City crest

Tottenham Hotspur Official Club Reseller

Watford FC crest

Club Wembley Officiell Agent

Fulham FC Officiell Agent

AC Milan Officiell Agent

Officiell logga IAGTO

Uppdaterade Villkor

Uppdaterade villkor att ta del av från och med 2020-09-03.

Ta del av villkoren här.